Új jelszó kérése
Házhozszállítás

Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló

Rólunk

 

Boltunk, a Monori Babadiszkont (2200 Monor, Kossuth L. u. 80/B) 2014 elején kezdte  meg működését családi vállalkozásként. Az alapító házaspár két tündéri kislány szüleiként alapvető küldetésnek tartották, hogy a családok a lehető legjobb ár-érték arányú termékekhez jussanak, a termékkínálat is ezt szem előtt tartva került kialakításra.

A bababolt életében 2017 október 1-jén tulajdonosváltás történt, azonban az üzlet az eredetileg megálmodott szellemiségben, értékrenddel és termékkínálattal működik tovább, monori Meggymag Bababolt néven.

A webáruház elérhetősége változatlan maradt, azonban a megszokott dolgok mellett a közeljövőben sok újdonság kerül majd feltöltésre, érdemes lesz vissza-visszanézni, a "Karácsonyi ajándékötletek" menüpont is folyamatos feltöltés alatt áll, azonban több termékből csak 1-1 darab van, ezért érdemes figyelni. :)

Az új tulajdonosról (rólam :) ) a képre kattintva olvashattok bővebben:

Kétéves kislányomat egyedül nevelem, tisztában vagyok vele, hogy a legnagyobb öröm és boldogság mellett is milyen megterhelő a családi költségvetésre nézve egy baba érkezése, főleg ha első gyermek, s a felmerülő költségeknél csak a rendelkezésre álló információhalmaz nagyobb... 

Az árukínálat kialakítása során nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő termékeket, szívesen segítek bármilyen felmerülő kérdés esetén legjobb tudásom és saját tapasztalataim alapján, keressetek bizalommal

Napsütéses szép napokat, örömteli várakozást, boldog babázást,
a webáruházhoz pedig jó böngészést kívánok!

Bukai Zsófi 
üzletvezető, pelenkatorta készítő
Meggymag Bababolt
06705369705
info@meggymagbabakelengye.hu

A boltunk képekben_montázs
A boltunk képekben_montázs
A boltunk képekben_2
A boltunk képekben_2
A boltunk képekben_3
A boltunk képekben_3
A boltunk képekben_4
A boltunk képekben_4
A boltunk képekben_5
A boltunk képekben_5
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.