Szűrés

Termék státusza
Ár
39 990 Ft - 69 990 Ft

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Bébiétel készítő

-7%

Párolás,turmixolás,fagyasztás melegítésEgészséges párolásPárolás és turmixolás egyetlen kehelybenKönnyed, tápláló bébiételekTisztában vagyunk azzal, hogy a tápláló étel elengedhetetlen gyermeke egészségének fejlődése érdekében.A Philips Avent egészséges bébiétel-készítő hozzájárul az ízletes ételek otthoni elkészítéséhez, gyermeke ízlésére szabható, és mindez egyszerű módon.Étkezés könnyedén• Csipogó hangjelzéssel kísért figyelmeztetés• Mosogatógépbe helyezhető kehely és penge, valamint könnyen hozzáférhető víztartály• Akár négy fogást is elkészíthet egyidőben, egy 1000 ml-es kehely segítségével• A párolástól a turmixolásig, minden egyetlen praktikus kehelyben• Párolja, turmixolja, fagyassza le, majd melegítse fel az otthon elkészített ételeit• Egyedülálló párolási eljárás az egészséges főzésmód érdekében. Bébiétel-készítés a szilárd ételekkel való táplálási szakaszokhoz• A püré állagú ételektől a sűrűbb, darabos ételekig különböző szilárdság Professzionális útmutatás és válogatott receptek• Dr. Emma Williams ízletes receptjei a különféle táplálási szakaszokra• Fedezzen fel teljes értékű recepteket, szórakoztató videókat, tippeket és trükköketMűszaki adatokFeszültség: 220-240 V, 50-60 HzEnergiafogyasztás: 400 WBiztonsági besorolás: Class 1

74 990 Ft 
69 990 Ft
Kezdete: 2024.03.23 Vége: 2024.03.31

A Neno Aqua egy multifunkciós gép, mellyel nem csak tejet tudsz melegíteni, vagy hűteni, de akár vizet is, így amikor már babád felnőtt, akkor is tudod használni a készüléket. A készülék képes melegíteni, hűteni, de akár egy általunk beállított hőfok megtartására is képes. Beépített LED lámpával rendelkezik, így akár sötétben is eltudod készíteni gyermeked számára az ételt, nem kell attól tartanod, hogy felébred.A Neno Aqua egy olyan készülék, amelyet használhatsz melegítésre, hűtésre, forralásra. A beállított vízhőmérskélet megtartására is képes a készülék. A Neno Aqua készülék alkalmas tápszerek készítéséhez is.A Neno Aqua készülék hőmérséklet tartó funkcióval van ellátva. Az érintőpanelen csak ki kell választanod a kívánt funkciót, majd a és a - gombokkal be tudod állítani a kívánt hőmérsékletet. (38°C és 85°C között)A készülék főzési és melegítési funkcióval rendelkezik. Először automatikusan felforralja a vizet 100°C-ra, majd a vizet a beállított hőmérsékletre melegíti.A Neno Aqua készülék nem csak melegítési, de hűtési funkcióval is rendelkezik. Ha gyorsan le kellene hűteni a vizet a tápszerhez szükséges hőmérsékletre, akkor válaszd ki a vízhűtés opciót a készüléken.A Neno Aqua készülékkel könnyedén tudsz éjszaka is tejet készíteni kisbabádnak anélkül, hogy a család többi tagját felébresztenéd. A beépített LED lámpa lehetővé teszi, hogy akár sötétben is könnyedén elkészítsd a kívánt ételt. A kék fény nem fogja még a babádat sem felébreszteni.Az idő minden édesanyának nagyon fontos. Éppen ezért a Neno Aqua, egy egyszerű készülék, felesleges alkatrészek nélkül, mely lehetővé teszi a könnyű tisztítást is.A Neno Aqua percek alatt felforralja, felmelegíti és lehűti a vizet. A készülék gyors működése lehetővé teszi, hogy időt takaríts meg, és gyorsan elkészítsd a tejet gyermeked számára.Az egyszerű és áttekinthető érintőpanel jól látható gombokkal van ellátva, mely biztosítja a készülék egyszerű kezelését.A Neno Aqua készülék hőmérséklet beállítással rendelkezik, így bármilyen hőmérséklet kiválasztható a víz felmelegítéséhez, vagy lehűtéséhez. Ez a tartomány 38-85°C között van. A főzési módban a készülék automatikusan 100°C-ra melegíti fel a vizet.A kijelző nagy méretének, és háttér világításának köszönhetően könnyedén letudod olvasni az azon kijelzett értékeket.A Neno Aqua tervezésénél szem előtt tartották a funkcionalitást, a maximális hatékonyságot, illetve a vonzó megjelenést is.A készülékkel készíthetsz a teádhoz forró vizet, így nem csak akkor tudod használni, amikor kicsi a babád, hanem akár a későbbiekben is.Méretek: 13,6 × 22 × 25,8 cmÁramellátás: 220V-240V, 50/60HzTeljesítmény: 800WMaximum kapacitás: 1,1 literMéretek: 136x220x258 mmNettó tömeg: 1,17 kgBruttó súly: 1,45 kgKábelhosszúság: 100 cmDoboz méretei: 25,5x17x29,7 cm

44 990 Ft

A Badabulle B.Easy robotgép praktikus és könnyen kezelhető készülék. Segítségével akár 15 perc alatt elkészítheted kisbabád egészséges és finom ételeit. 4 funkciója van: párol, turmixol, melegít és olvaszt.Zöldség, gyümölcs, hús és hal párolására és aprítására is használhatod.Kiolvaszthatod vele az előzőleg lefagyasztott püréket, gyümölcsöket.Mindössze egy gombbal vezérelhető minden funkciója, így kellőképpen egyszerű használni.Tisztítása is nagyon könnyű: a tál, a kosár és a keverőpenge kivehető.Két egység (főzés és aprítás) Nagy kapacitás: 1300 ml főzés és 700 ml aprítás Kevesebb, mint 15 perc alatt kész étel! Automatikus kikapcsolás a főzés végeztével

46 990 Ft

TISZTA KONYHA

A Neno Cibo turmixgépét mindenki szeretni fogja, akik szeretik a rendet és a kényelmet. A Neno Cibo készülékkel nem kell többé külön edényekben az ételeket elkészíteni, hiszen ezzel a készülékkel mindent egyszerre meg tudunk oldani.

 

EGÉSZSÉGES ÉTKEZÉS

A Neno Cibo készülékkel a saját ízlésed szerint tudod gyermeked ételét elkészíteni. Tápanyagokban gazdag leveseket, zöldségek, gyümölcsök fokozatos bevezetését tudod elkészíteni gyermeked számára. Esetleges allergia esetén olyan ételeket tudsz adni gyermekednek, melyeknek biztosan ismered az összetevőit.

 

APRÍTÁS

A Neno Cibo készülék aprító funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően akár párolás után közvetlenül a készülékben tudod hatékonyan és gyorsan a nagyobb zöldség és gyümölcs darabokat felaprítani.

 

IMPULZUS MÓD

A Neno Cibo impulzus módjának köszönhetően egy gombnyomással tudpd a penge forgási sebességét szabályozni. Ezzel a funkcióval a lepárolt zöldségekből akár leves állagú ételeket is készíthetsz, vagy csak a nagyobb darabokat apróra vághatod.

 

GŐZFUNKCIÓ

A Neno Cibo gőzfunkcióval is rendelkezik, melynek köszönhetően ízletes és tápláló ételeket készíthetsz, miközben az összes értékes tápanyagot megőrzöd az ételekben.

 

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS

A Neno Cibo készülék azoknak az anyáknak készült, akik az egészséges táplálkozást tartják szem előtt, és szeretnék a babájuknak a legjobbat nyújtani minden étkezés alkalmával.

 

IDŐ MEGTAKARÍTÁS

A beépített aprító, gőzölő és többfunkciós turmixnak köszönhetően értékes időt tudunk megtakarítani a Neno Cibo használatával. Így több időd lesz gyermekeddel foglalkozni.

 

KIJELZŐ

Nagy kijelzőjének köszönhetően a Neno Cibo használata nagyon egyszerű lesz. Kijelzőjén csak a legfontosabb funkciók kaptak helyet, melyek a mindennapi használatot könnyítik meg.

 

HORDOZHATÓSÁG

A Neno Cibo nem foglal nagy helyet, kompakt mérettel rendelkezik, így szinte bárhova magaddal tudod vinni.

 

BIZTONSÁG

A Neno Cibo készülék még nagy sebességnél is mozdulatlan marad az asztalon. Ez köszönhető, a készülék alján elhelyezett gumitalpaknak, melyek garantálják a biztonságos használatot.

 

HASZNÁLATA GYEREKJÁTÉK

A készüléket úgy tervezték meg, hogy a használata gyerekjáték legyen mindenki számára. Egyszerű felépítéssel rendelkezik, mellyel időt takaríthatunk meg minden egyes használat során.

 

AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS

A Neno Cibo automatikus tisztítási funkcióval rendelkezik. Egyszerűen csak önts vizet a turmixpohárba, válaszd ki az automatikus tisztítás opciót. A művelet végeztével csak ürítsd ki a tálat, és már kész is van a készülék a következő használtra.

 

Teljesítmény: 300W

Keverési teljesítmény: 130W

Áramellátás és frekvencia: 220V-240V, 50/60Hz

Víztartály kapacitása: 200 ml

Keverőcsésze kapacitása: 300 ml

Nettó tömeg: 1870 g

Bruttó súly: 1900g

Méretek: 25,9x14x29,5 cm

Doboz méretei: 31×18,8×31,3 cm

Doboz súlya: 2,6 kg

49 990 Ft

Egészséges párolásPárolás turmixolás egyetlen kehelybenTanácsok és receptek szilárd ételekhezKönnyen elkészíthető, tápláló bébiételekKészítsen könnyedén tápláló, házi készítésű bébiételeket a Philips Avent 2 az 1-ben egészséges bébiétel-készítő segítségével. Elsőként párolja meg a gyümölcsöket, zöldségeket, halat vagy húst, majd egyszerűen emelje fel és fordítsa fejjel lefelé az edényt a turmixoláshoz, anélkül, hogy át kellene töltenie az ételt!Étkezés könnyedén• Kis helyigényének köszönhetően minimális helyet foglal el a konyhában• Egyszerű vízfeltöltés, intuitív beállítások és kevés tisztítandó alkatrészBébiétel-készítés a szilárd ételekkel való táplálási szakaszokhoz• A püré állagú ételektől a sűrűbb, darabos ételekig különböző szilárdságProfesszionális útmutatás és válogatott receptek• 12 különböző életkornak megfelelő recept a szilárd táplálás támogatásáhozMerítsen ihletet online receptkönyvünkből.

65 990 Ft