Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
          Meggymag Bababolt
                  Monor, Kossuth u. 80/B

                       06705369705

Meggymag Bababolt 

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Rendelés végösszege Szállítási költség
0-20 000 Ft-ig 1 400 Ft
 20 000 Ft felett Ingyenes!
Utánvét: +490 Ft

PELENKATORTA: A tökéletes babaváró ajándék

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Interaktiv oktató játék csecsemőknek és kis gyermekeknek

Interaktiv oktató játék csecsemőknek és kis gyermekeknek

Interaktiv oktató játék csecsemőknek és kis gyermekeknek

Simply Joy büszkén ajálja önnek az oktató és korai tanulási lehetőséget nyujtó Kockát az ön gyermeke számára.

 

1. MULTIFUNKCIONÁLIS JÁTÉK CSECSEMŐKNEK ÉS 1.5, 2, 3, 4 ÉVES GYERMEKEKNEK:

A játék kocka mérete 16cm x 16 cm x 19 cm, bele tartozik a formák és szinek kiválogatása, az abc betűinek válogatása (az A-B-C-D betűk ) járművek kiválasztása, funkciókkal ellátott játék zongora , az idő és az abc megtanulása. Ez a játák ideális az ön gyermeke számára , és játék közben fejlesztheti képességeit vele.

 

2. AZ INTELIGENCIA FEJLESZTÉSE: Az oktató kocka nem csak a formák, járművek és az első betűk alap ismereteit segiti elsajátitani a gyerekekkel hanem a kéz-szem koordinációt, a finom motorikus mozgás képességet és a probléma megoldást is fejleszti.

 

3. BIZTONSÁG AZ ÖN GYERMEKE SZÁMÁRA: ABS anyagból gyártva, az oktató kocka szélei simák és minden alkatrész mérete úgy lett tervezve hogy a lenyelés vesélye ne álljon fenn. Az ön gyermekei megérdemlik az olyan játékokat amelyek biztonságosak és egyben fejlesztik a képességeiket játék közben. Ez a termék használható bent is ugyan úgy mint kint is. A Simply Joy interaktiv és oktató Kocká ja ASTM certifikált, ami azt jelenti hogy tesztelve van teljes mértékben hogy beteljesitse és vagy felűl múlja a nemzetközi biztonsági, minőségi és hatékonysági szabványokat.

 

4. ZENÉS JÁTÉK CSECSEMŐKNEK: Nyomja meg az On gombot lépjen be a zongora üzemmódba, nyomja meg a 2-es gombot a “Do Re Mi Fa“ fog szólni; Nyomja meg a 3-as gombot és átvált zene üzemmódba aztán nyomja meg a 2-es gombot , igy zenét lehet lejátszani; Nyomja meg a 3-as gombot újra és a 3-as üzemmódba vált át, a gyermek irányithatja a zene sebességét a 2-es gomb megnyomásával; Nyomja meg a 4-es gombot és átvált zene lejátszás üzemmódba és változtatja a lejátszandó zenét.

Az interaktiv oktató kockához szükséges 3 db AA elem (Nem tartoznak a csomagba)

 

5. JÁTÉK KOCKA KÜLÖNBÖZŐ FORMÁKKAL ÉS SZINEKKEL: 3 tipusú blokk: abc, repülő-autó-hajó és geometrikus formák. A gyerekek meg kell találják a formákba illő elemeket ezzel fejlesztve a felismerő és megfigyelő képességüket.

 

6  JÁTÉK ÓRA ÉS MOTOR: Az oktató kocka segitségével a gyermekek együt is játszhatnak a szülőkkel , a felnőttek megtanithatják az idő múlásának és az erő átvitelének a koncepcióját a gyerekeknek , forgatva az óra mutatóját.

 

7. TÁROLÁSI DOBOZ: A játék mérete : 16 x 16 x 19 cm a középen található kényelmes tárolási helyel, a játék idő végeztével a gyermeke összegyüjtheti a különböző elemeket és a kocka belsejében tárolhatja őket, tisztán és rendezetten tartva a szobát.

 

8. TÖKELETES AJÁNDÉK 12 HÓNAPOS, 18 HÓNAPOS , 2, 3, 4, ÉVES GYERMEKEKNEK: Ez a játék ideális ajándék a gyerekeknek, születésnapra, Karácsonyra, Június 1-re Gyermek Napra és más ünnepekre. Ez a minőségi oktató játék egy 6 az 1-ben aktivitási központ, ami átalakitja a játék időt tanulási és képesség fejlődési lehetőségekké. Ha megunta hogy olyan játékokra költse a pénzt amelyek semmi értéket nem adnak hozzá a játékkal eltöltött időhöz , vagy hogy a gyermek pár perc játék után megunja az új játékot  akkor ez az aktivitásokkal teli Kocka az az oktató játékszer amit keres. Hat különböző oldallal teli szorakozással és aktivitásokkal , az ön gyermeke órákat tölthet majd el felfedezve tanulva és szórakozva.

 

Egy BARÁTSÁGOS TANÁCS: A 18 hónap alatti gyermekeknek ajánlott hogy szülői felügyelet mellet játszanak.

 

NEKÜNK FONTOSAK AZ ŐN PRIORITÁSAI

Büszkén mondhatjuk hogy kitűnő termékeket és szolgáltatást biztosítunk a csodás vevőink számára. Elkészítettük önnek az aktivitásokkal teli játék kockát. Különös figyelmet fordítunk a részletekre, így a legjobb élményt nyujthatjuk az ön gyermeke számára.

 

Minden kérdéssel nyugodtan forduljon hozzánk. Szivessen és szeretettel állunk rendelkezésére.

Rendetlenség nélkül, stressz nélkül, rizikók nélkül! Csakis előnyökkel!Bővebben
11 400 Ft
Részletek

Megrendeléskor előre utalás vagy bankkártyás fizetés választása esetén kérjük tájékozódjon
telefonon vagy e-mailben, hogy a választott termék(ek) ténylegesen vannak-e készleten.

Adatok
Cikkszám
Ia001
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!