Szűrés

Termék státusza
Ár
2 390 Ft - 12 760 Ft

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Lansinoh

-25%

Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyű váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Közepes folyáserősségű, természetes hullámvonalú etetőcumival. Az etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.

3 190 Ft 
2 390 Ft
Kezdete: 2024.05.01 Vége: 2024.05.30

Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyű váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Lassú folyáserősségű, természetes hullámvonalú etetőcumival. Az etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.– Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.– Egybeöntött, különböző vastagságú és textúrált, hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar.– Extra puha, 100% szilikonból készült.– Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú.– Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetővé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot.– Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes.– A levegőáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegő, a hasfájás és ritkább a bukás.– A cumi csúcsában lévő megerősítések megakadályozzák az összetapadását.Mielőtt cumisüvegből etetnétek a picit lehetőleg várjátok meg, hogy begyakorolja melleden a szopási technikát.Mindig szoptatás előzze meg a hozzátáplálást!A babák szopási folyamata:1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és bimbóudvarra.2. Nyelve hullámszerű mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregében lévő vákuummal kiüríti a tejet.3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelőcsőbe vezeti, lenyeli.A Lansinoh etetőcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot!A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének első 6 hónapjában- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

2 990 Ft

Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyű váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Közepes folyáserősségű, természetes hullámvonalú etetőcumival. Az etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.-Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.– Egybeöntött, különböző vastagságú és textúrált, hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar.– Extra puha, 100% szilikonból készült.– Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú.– Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetővé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot.– Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes.– A levegőáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegő, a hasfájás és ritkább a bukás.– A cumi csúcsában lévő megerősítések megakadályozzák az összetapadását.Mielőtt cumisüvegből etetnétek a picit lehetőleg várjátok meg, hogy begyakorolja melleden a szopási technikát.Mindig szoptatás előzze meg a hozzátáplálást!A babák szopási folyamata:1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és bimbóudvarra.2. Nyelve hullámszerű mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregében lévő vákuummal kiüríti a tejet.3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelőcsőbe vezeti, lenyeli.A Lansinoh etetőcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot!A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének első 6 hónapjában!- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

3 190 Ft

Tartalma: 5 az 1-ben – 160 ml cumisüveg, lassú, 240 ml cumisüveg, közepes és plusz 1 db gyors folyású etetőcumi

Gazdaságos és hasznos összecsomagolás, mert az Édesanya mindig a baba igényeinek megfelelő cumival tudja a kicsit etetni. Például koraszülött, gyenge vagy beteg baba esetében, a szettben lévő  gyors folyású etetőcumit teszi rá a cumisüvegre, azért, hogy a baba erőlködés, „lekűszülés” nélkül jusson hozzá a táplálékhoz. Ameddig szoptatja a babát addig a lassú folyású etetőcumival használhatja mind két méretű cumisüveget.

6 990 Ft

Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyű váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Lassú folyáserősségű, természetes hullámvonalú etetőcumival. Az etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.

11 960 Ft

Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyű váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Közepes folyáserősségű, természetes hullámvonalú etetőcumival. Az etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.

12 760 Ft