Szűrés

Termék státusza
Ár
2 990 Ft - 45 990 Ft

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Zenélő és interaktív játékok

-14%

A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch zongora ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. Az innovatív, fából készült zongorabillentyűk nem hagyományos módon működnek, hanem a meleg ujjacskák érintésével. Nincs több gomb! A két játékmód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy együtt játszhat a klasszikus dallamokkal. A zongorához három lap tartozik, melyeken a dalok színes jegyzetekként vannak jelölve. A gyermek megtanulja a színkombinációkat a lapokon és a billentyűkön feltüntetett színek segítségével. Beállíthatja a hangerőt, ahol a hangminőséget a jó minőségű hangszóró garantálja. A Magic Touch zongora Németországban megnyerte a ToyAward 2019 díjat a Baby&Infant kategóriában, 2018-ban pedig a Grand Prix du Jouet díjat Franciaországban. A játék a Hape gyártóval együttműködve készült. Minden fa játék kiváló minőségű anyagokból, egyedi kialakítással, gyermekoktatási és környezetvédelmi ötletekkel ötvözve készül. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape, a fa játékgyártó teljesen megérti a környezetre mért hatásokat, és céljuk biztonságos és tiszta világot kínálni a gyermekeknek.

21 990 Ft 
18 990 Ft
Kezdete: 2023.05.31 Vége: 2023.06.30

„Csörr-csörr!” Üdvözöljük a megújult Fecsegő telefont! Ez a Fisher Price telefon a klasszikus húzós játék bár modern külsőt kapott, ugyanolyan szórakoztató és cuki kinézetű maradt, mint volt – bűbájos arcával, számtárcsájával, csengőhangjaival és le-fel járó szemével, miközben a baba húzza. A kagyóhoz rögzített zsinór gondoskodik róla, hogy az soha ne veszhessen el. A Fecsegő telefon bátorítja a korai szerepjátékot – a baba pedig rengeteget fejlődik közben. A tárcsa megismerteti a számokkal és a számolással 1-től 9-ig, továbbá gyakoroltatja a finommotoros készségeket. A nagymotoros készségeket a felállás és a telefon húzogatása fejleszti. Az élénk színek, mozdulatok és hangok a baba érzékeit stimulálják.

5 990 Ft

Elektronikus állatos csörgő:

Forgassa el, és nyomja meg az állatokat, hogy aktiválja a hangot és a fényeket.

 

A motoros készségek, a szem-kéz koordináció, a hallás és a figyelés fejlesztése.

 

Tapadókoronggal különböző felületekhez.

 

2xAAA elem tartozik hozzá.

 

Gyerekeknek 6 hónapos kortól használható,

 

mérete: 19,20x14,20x8,90 cm,

 

fényeffektusok, hangeffektusok.

6 990 Ft

A színes gomb megnyomására egy aranyos állat lepi meg a kicsit, ami előugrik a rejtekhelyéről. A kicsi megismeri a színeket, a formákat és az állatokat.

 

Segíti a finommotoros, a kognitív készségek, és a szem-kéz koordináció fejlődését.

7 690 Ft

Fisher-Price tanuló okosóra fényekkel, zenével és hangokkal a korai szerepjátékhoz otthon és útközben! Nyomd meg a gombokat a színekkel és üdvözletekkel kapcsolatos dalok és kifejezések megszólaltatásához. A kapcsoló, a forgatógomb és a kattogó nyomógombok lefoglalják az apró kezeket. A puha szíjjal könnyen kézben fogható.TulajdonságokAjánlott kor (hó): 6 Korcsoport: bébi, kisgyerekAnyaga: gumi, műanyagZenélBeszél: MagyarulVilágítMűködtetése: elemmel (3 x 1,5 V-os gombelemmel, LR44, AG13)

4 490 Ft

HU Description A Bright Starts TropiKeys zongorájával a táncos buli a tenyerében elfér! A kicsik imádni fogják a vidám zenét, és a nagy billentyűk egyszerű megérintésével megismerkednek a számokkal. Hogy még szórakoztatóbb legyen, a játék világít is, ha megérinti. Vigye magával ezt a vidám játékot bárhová útközben, hogy mindig kéznél legyen.

4 690 Ft

A Fisher-Price Kacagj és Fejlődj Bébi UNO játékával a legkisebbek is részt vehetnek a család egyik kedvenc játékában.Ez a babaméretű UNO játék 5 db színes kártyát tartalmaz. A kártyákat belehelyezhetik az olvasóba és megnézhetik, ahogy világítanak és közben zenét, hangokat és mondatokat hallanak a számokról és színekről.A gyűrűvel összekapcsolva bárhová könnyedén magunkkal vihetjük. A földgömb gombbal lengyel, magyar, cseh, szlovák vagy angol nyelvek közül választhatunk.A fejlesztés is lehet játék!Érzékelés: A különböző fények és színek fejlesztik a vizuális érzékelést.A hangok, zenék és kifejezések fejlesztik az auditív érzékelést és megismertetik a számokat és színeket a kicsikkel.Mérete: 20 x 6 x 21 cm

6 390 Ft

Modern, simulékony okostelefon csak a baba számára! Az”alkalmazások” gombok megnyomásával dalokat hallhatunk, valamint mondatokat a számokról, számolásról, köszönésekről és még sok mindenről. A fény táncol, miközben szól a zene. A csúszka ide-odamozgatásával a baba további dalokat és hangokat indíthat el. Együtt énekelhető dalok és kifejezések szórakoztatják a babát. A 12 „alkalmazás” gomb megnyomásával jutalomként dalok és kifejezések hallhatóak, a fény pedig táncolni kezd. A csúszka további zenét és hangokat aktivál. Megtanítja a számokat, a számolást, a köszönéseket és még sok minden mást. Simulékony, vékony formája miatt útközben is használható. Ösztönzi a korai szerepjátékot és a fantáziát. Erősíti a szövegértési és kommunikációs készséget. Magyarul beszélő játék.TulajdonságokAjánlott kor (hó): 6 Korcsoport: bébi, kisgyerekAnyaga: műanyagZenélBeszél: MagyarulVilágítMűködtetése: elemmel (3 x 1,5 V-os AAA)

6 450 Ft

A színes zenélő elefánt olyan zongora, amely arra ösztönzi a gyermeket, hogy érintse meg, nyomkodja és megfigyelje, hogy mi történik. Különböző dalokat és egyéb hangokat játszik. A dallamokat és hangokat öt színes gomb megnyomásával lehet aktiválni.

Foganytúval rendelkezik a könnyű hordozáshoz. 

6 990 Ft

HU Description A baba varázslatos érintésével a dolgok beindulnak és felderülnek! Csak egy nyomás van szüksége erre a csodálatos játékra, és a baba kívánsága biztosan valóra válik! Éljenezni és ringatózni fog a hihetetlen fények és dallamok láttán, amelyek körbetáncolják a termet. És a szórakozás közepette ez a játék segíti a finom motorikus készségek fejlesztését! Ez a játék 6 hónapos és annál idősebb babák számára alkalmas. A kis táncosod azon fog tűnődni, hogy melyik dal szólal meg legközelebb, miközben újra és újra megnyomja.

7 590 Ft

Az aranyos kacsa boldogan pislog, csapkodja szárnyait és mozgatja a csőrét. Élénk ritmikus táncolással és kellemes dallammal minden bizonnyal arra ösztönzi kisgyermekét, hogy csatlakozzon hozzá egy a szuper táncba. Kezdődjön a kacsaparti!

7 990 Ft

HU Description -2 üzemmód: dob és dallam

 

- 3 színes, világító dob

 

- a dob megnyomásával aktiválódik a hang, dallam és a fények

 

- a fogantyú segítségével könnyedén szállítható

 

- 3 cserélhető elemet tartalmaz

 

- 3 hónapos kortól ajánlott

 

 

 

24,13 x 15,24 x 11,68 cm

8 490 Ft

A Tanuló tablet háromféle módon használható, így gyermeked fejlődését akár három éven keresztül is végig kísérheti:Első mód - A felfedezés. Ebben a módban a baba végig tudja tapogatni a játékot, meg tudja ismerni minden részét, elkezdheti tanulni első szavait.Második mód - A bátorítás (18 hónapos kortól ajánlott). A játék a gombok lenyomásakor különböző betűk és dolgok megkeresésére ösztönzi gyermeked.Harmadik mód - A szerepjáték (24 hónapos kortól ajánlott). Ezen a szinten a játék hasonlóan működik, mint egy igazi táblagép. A játék fejleszti a gyermek képzelőerejét.12 hónapos kortól ajánlott.

9 990 Ft

HU Description Aktív játék majom, világít, és kerekeken mozog. A majom kalapjának megnyomásával a szórakozás elindul, a kerekeken lévő fények felvillannak

 

- 6-36 hónapos korig ajánlott.

 

- 2 AA elemet tartalmaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mérete: 19 cm x 14 cm x 14 cm

11 890 Ft

HU Description Gyermekét elszórakoztatja a Light & Giggle Drum™ dob a Bright Starts™ gyártótól.

 

• Ez a fantasztikus játék meglepi gyermekét a zenélő világító kijelzővel, mely akkor indul el

 

mikor a gyermek a dobra üt.

 

• A gyermek akár együtt számolhat a dobolással vagy az

 

ütésekre színek felelnek.

 

• Könnyen megfogható fogantyú, mely lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye

 

a terméket. Szórakoztató mód arra, hogy megismerje a számokat és színeket illetve az ok

 

és okozat feltárására. A játék szórakoztató hangokkal, dallamokkal és fényekkel köti le

 

a gyermek figyelmét.

 

• A több üzemmód lehetővé teszi a különféle játékok és felfedezések elérését.

 

 

 

 

 

- 6 hónapos kortól

 

 

 

 

 

mérete: 22,48cm x 16,51cm x 8,89cm

11 890 Ft

HU Description Ezzel az aranyos egyszarvúval gyermeke mozgásba kerül. :

 

1. Az unikornis több irányba mozog.

 

2. A gyermek megtanulja a színeket, formákat és számokat.

 

3. Kikapcsolás/ tanulás/ szórakozás. EN/ES/FR

 

5. 60+ dallam, hang és kifejezés.

 

6. Érintse meg a mágikus sarkat és aktiválódnak a fények és zenék.

 

 

 

 

 

Mérete: 13 cm x 24 cm x 21 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

11 990 Ft

1 éves kortól használható.A játék kormánnyal gyermeke is úgy érezheti, mintha vezetne, így egyik utazás sem lesz unalmas.Segít fejleszteni gyermeke motoros készségeit.A fény és a hangok serkentik a gyermek érzékeinek fejlődését.A tükör segít a babának az önismeret fejlődésben.Működése 2 x AA elemet igényel (nem tartozék!).

12 990 Ft

Innovatív tevékenységi központ, amely a gyermekével együtt nő. Használható kiságyban, a játékmatracon vagy bárhol.- A kiságy rácsára helyezve két magasságban állítható- 12 különböző tevékenység- Könnyen felszerelhető és állítható- Elemek: 2 x AAA elem szükséges (nem tartozék).- Fejlesztő játékFejleszti a baba készségeit és ok-okozati összefüggésekre tanítjaA színes játékok megfogása és a velük való játék fejleszti a baba finommotoros készségét.

12 990 Ft

Fedezzétek fel együtt a világot a Fisher-Price Tanuló kutyussal! A Fisher-Price Tanuló kutyus világoskék fülű, piros orrú barátságos plüsskutya, aki azonnal a babák kedvence lesz! A kutya testrészeit megnyomva a játék megtanítja azok neveit, a színeket, az ABC-t és a formákat is. A kutyus igazodik a baba tudásszintjéhez, többféle szinten tud kommunikálni a babával. A Fisher-Price Tanuló kutyus 75 különféle hanggal, dallammal és kifejezéssel szórakoztatja a picit, a játék ölelgethető, puha töltéssel készült. A Fisher-Price Tanuló kutyus 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 27 cm.

14 990 Ft

Tanuljatok együtt nevetve a Fisher-Price Tanuló kutyushugival! A Fisher-Price Tanuló kutyushugi rózsaszín fülű, masnikkal díszített édes plüsskutya, aki azonnal a babák kedvence lesz! A kutya testrészeit megnyomva a játék megtanítja azok neveit, a színeket, az ABC-t és a formákat is. A kutyalány igazodik a baba tudásszintjéhez, többféle szinten tud kommunikálni a babával. A Fisher-Price Tanuló kutyushugi 20 közösen énekelhető dallal szórakoztatja a picit, a játék ölelgethető, puha töltéssel készült. A Fisher-Price Tanuló kutyushugi 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 27 cm.

14 990 Ft

Lépj a pedálra... és máris indul a móka! A valódi autós hangokkal, sebességváltóval és elforgatható és csavarható kormánykerékkel a kisgyermek életének legnagyobb élménye lesz. Kapcsolja be a zenét az autórádión, állítsa be a tükröt, kapcsolja be az irányjelzőt, és induljon útnak gyermeke fantáziája szerint. A sebességváltó megtanítja a kis sofőrt a számok és formák felismerésére, ahol a gombok megnyomásával a játék világít.

15 990 Ft

HU Description Aktív asztal dzsungel témával tele tevékenységgel és szórakozással.

 

A Bright Starts Rolling Activity Table ™ a gyerekeknek lehetőséget nyújt a vizuális ingerek és a motoros készségek fejlesztésére.

21 990 Ft

A Fisher-Price kétnyelvű intelligens asztalka rengeteg módon szórakoztatja a kicsiket, így a játékot lehetetlen megunni! Több, mint 120-féle hang, dallam és kifejezés várja a kicsiket, az egyes gombok megnyomásával az asztal különböző formák, számok, színek és állatok megkeresésére bátorítja a gyermekeket, a vidám kis telefon pedig szerepjátékra buzdítja őket. Az asztalkának 3 intelligens fokozata van: a tanulás, az elmélyülés és a szerepjáték. Az imádni való készülék, a kedves figurák és a színes gombok azonnal belopják magukat az apróságok szívébe! Mindezt angolul és magyarul! A játék csomagolási méretei: 41 x 56 x 14 cm

31 290 Ft

HU Description Támogassa gyermeke természetes kíváncsiságát a Curiosity TableBaby Eisnstein aktív asztallal. Lehetővé teszi a gyermekek számára a vizuális és a motoros készségek fejlesztését. A gyermek tökéletesítheti a művészi és tudományos érdeklődését, ahol a színekkel kísérletezhet. Több, mint 60 dallamot játszik és angol, spanyol vagy francia nyelven szól. Állítható hangerő, csendes, hangos, vagy teljesen kikapcsolható. Ha a hangok be vannak kapcsolva, akkor Ön és gyermeke jobb zenei élményben részesül a jobb minőségű hangszórónak köszönhetően. A művészi panel eltávolítható, hogy nagyobb teret teremtsen a gyermek művészetének és kézművességének, az asztal végéhez csatlakoztatható. Függetlenül attól, hogy gyermeke már jár, vagy mászik az aktív asztal együtt nő vele. A levehető lábak megkönnyítik az asztal átalakítását. Az asztal számos tevékenységet és helyet biztosít a szórakoztatásra egy nagy testvérnek is.

45 990 Ft