Szűrés

Termék státusza
Ár
2 490 Ft - 49 990 Ft
Márka

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

Zenélő és interaktív játékok

-15%

BS Fa játék Magic Touch Zongora 12hó+

A zene és az ezzel kapcsolatos mozgás feszültségcsökkentő hatással bír, emellett köztudott, hogy a gyermekek olyan tevékenységeken keresztül fejlődnek leginkább, amiben örömüket
lelik. Erre az örömre épül az éneklés, a zenélés, a zenével való játék képesség- készség- és személyiségfejlesztő hatása.


„A zene éppoly játékszer, mint a homokozóvödör” (Suzuki)
A zene észrevétlenül tökéletesít számos képességet. Egy időben hat a két agyféltekére, hangolja
azok működését. Formálja az értelmet és az érzelmeket, tökéletesíti mozgást, az észlelést, segíti a
szociális érést.


Miért jó tehát a zene a gyerekeknek?
 mert a zene élmény,
 mert "Teljes lelki élet zene nélkül nincs." (Kodály),
 a zene általános nevelő hatása közismert,
 a zene számos lehetőséget rejt magában a fejlesztéshez, fejlődéshez:
       * a ritmus javítja a figyelmet, a koncentrációt, a határozottságot és a beidegző képességet,
       * a dallam a kicsik érzelmi világát formálja,
       * a hangszín és a hangerő a hallást fejleszti
 az ének, és a zenére való mozgás pedig állóképesség javító, testnevelő hatású.
Mindemellett közvetve, vagy közvetlenül olyan területek is fejlődnek a zene által, mint a nagymozgások,
az egyensúlyérzék, a finommotorika, a térirányok ismerete, a vizuális észlelés, az auditív információk
feldolgozása, a beszédkészség, és a szociális érettség.

Tovább
19 990 Ft 
16 990 Ft
Kezdete: 2022.10.02 Vége: 2022.10.30

Piciknek készült színes játék cumisüveg, ami zenél és világít egyszerre! A Zenélő cumisüveg bébijáték vidám dallamokkal, mókás babahangokkal szórakoztatja a gyereket, miközben a kupakja is villog. A cumisüveg 14 dalt és több hangot tud lejátszani, miközben a vidám színek is elbűvölik a kicsit. A zenélő cumisüveg bébijáték 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Méretek: 19 x 10 x 6 cm.

Tovább
2 490 Ft

Az Infantino Twinkle Light & Sounds készségfejlesztő labda tökéletes társ a kúszó-mászó babáknak. A szórakoztató labda fényekkel és hangokkal ösztönzi a kicsit a mozgásra.

Tovább
4 390 Ft

HU Description A Bright Starts TropiKeys zongorájával a táncos buli a tenyerében elfér! A kicsik imádni fogják a vidám zenét, és a nagy billentyűk egyszerű megérintésével megismerkednek a számokkal. Hogy még szórakoztatóbb legyen, a játék világít is, ha megérinti. Vigye magával ezt a vidám játékot bárhová útközben, hogy mindig kéznél legyen.

Tovább
4 690 Ft

HU Description A baba varázslatos érintésével a dolgok beindulnak és felderülnek! Csak egy nyomás van szüksége erre a csodálatos játékra, és a baba kívánsága biztosan valóra válik! Éljenezni és ringatózni fog a hihetetlen fények és dallamok láttán, amelyek körbetáncolják a termet. És a szórakozás közepette ez a játék segíti a finom motorikus készségek fejlesztését! Ez a játék 6 hónapos és annál idősebb babák számára alkalmas. A kis táncosod azon fog tűnődni, hogy melyik dal szólal meg legközelebb, miközben újra és újra megnyomja.

Tovább
7 590 Ft

HU Description -2 üzemmód: dob és dallam

 

- 3 színes, világító dob

 

- a dob megnyomásával aktiválódik a hang, dallam és a fények

 

- a fogantyú segítségével könnyedén szállítható

 

- 3 cserélhető elemet tartalmaz

 

- 3 hónapos kortól ajánlott

 

 

 

24,13 x 15,24 x 11,68 cm

Tovább
8 490 Ft

3 hónapos kortól

 

 

 

Hagyja, hogy gyermeke a Baby Einstein Magic Touch Mini zongora segítségével megismerje a zene varázslatos világát. Ez a mini zongora hasonló technológiával van felszerelve, mint a nagyobb verzió. A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch zongora ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. Az innovatív, fából készült zongorabillentyűk nem hagyományos módon működnek, hanem a meleg ujjacskák érintésével. A két játékmód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy együtt játszhat a klasszikus dallamokkal. Ez a hordozható játék, ami kicsi és erős, támogatja a finom motorikus készségeket, amikor a gyermek a színes köröket forgatja.

 

 A játékot a Hape-vel együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

 

 

 

- Magic Touch technológia

 

- 2 féle játékmód, melyet a gyermek felfedezhet

 

- a gyerekek bárhová magukkal vihetik

 

- 3 db AAA elem szükséges a működéshez

 

- 3 hó+ gyermekeknek ajánlott

Tovább
8 990 Ft

HU Description Aktív játék majom, világít, és kerekeken mozog. A majom kalapjának megnyomásával a szórakozás elindul, a kerekeken lévő fények felvillannak

 

- 6-36 hónapos korig ajánlott.

 

- 2 AA elemet tartalmaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mérete: 19 cm x 14 cm x 14 cm

Tovább
11 890 Ft

HU Description Gyermekét elszórakoztatja a Light & Giggle Drum™ dob a Bright Starts™ gyártótól.

 

• Ez a fantasztikus játék meglepi gyermekét a zenélő világító kijelzővel, mely akkor indul el

 

mikor a gyermek a dobra üt.

 

• A gyermek akár együtt számolhat a dobolással vagy az

 

ütésekre színek felelnek.

 

• Könnyen megfogható fogantyú, mely lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye

 

a terméket. Szórakoztató mód arra, hogy megismerje a számokat és színeket illetve az ok

 

és okozat feltárására. A játék szórakoztató hangokkal, dallamokkal és fényekkel köti le

 

a gyermek figyelmét.

 

• A több üzemmód lehetővé teszi a különféle játékok és felfedezések elérését.

 

 

 

 

 

- 6 hónapos kortól

 

 

 

 

 

mérete: 22,48cm x 16,51cm x 8,89cm

Tovább
11 890 Ft

HU Description Ezzel az aranyos egyszarvúval gyermeke mozgásba kerül. :

 

1. Az unikornis több irányba mozog.

 

2. A gyermek megtanulja a színeket, formákat és számokat.

 

3. Kikapcsolás/ tanulás/ szórakozás. EN/ES/FR

 

5. 60+ dallam, hang és kifejezés.

 

6. Érintse meg a mágikus sarkat és aktiválódnak a fények és zenék.

 

 

 

 

 

Mérete: 13 cm x 24 cm x 21 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább
11 990 Ft

Részletes információ:

A szülők üdvözölhetik a baba első legjobb barátját! Kutyus puha, ölelni való, és kész bebizonyítani, hogy a mókázva tanulás soha nem ér véget. A baba érintésére izgalmas dalocskákkal és kifejezésekkel válaszol, amelyek több mint 100 első szóval ismertetik meg a picit a testrészekkel, színekkel, formákkal és egyebekkel kapcsolatban! És mivel minden baba a saját tempójában fejlődik, Kutyus Intelligens fokozatok-technológiájának köszönhetően anyuka kiválaszthatja a kicsi számára legmegfelelőbb szintet. Mindhárom játékszint számos dalt, hangot és kifejezést tartalmaz. Kutyus világító, színpompás szíve pedig zenére villog! 

1. szint: Felfedezés - A baba megnyomhatja Kutyus mancsait, lábát, szívét, orrát és fülét, hogy hallja az első szavait a színekkel, ABC-vel, testrészekkel és egyebekkel kapcsolatban! 
2. szint: Bátorítás - Ezen a szinten mókás kifejezések jutalmazzák a babákat, miközben Kutyus számolásra, színek megtalálására és testrészek azonosítására bátorítja őket. 
3. szint: Szerepjáték - Kutyus vidám dalocskákkal és kifejezésekkel áll készen a szerepjátékra, amelyben izgalmas és ötletes játékra hívja a tipegőket, miközben a szókincsüket is bővíti!

6 hónapos kortól ajánlott.

 

Tovább
12 990 Ft

Részletes információ:

Kutyushugi puha, ölelni való, és kész bebizonyítani, hogy a mókázva tanulás soha nem ér véget! A baba érintésére izgalmas dalocskákkal és kifejezésekkel válaszol, amelyek több mint 100 első szóval ismertetik meg a picit a testrészekkel, színekkel, formákkal és egyebekkel kapcsolatban!  És mivel minden baba a saját tempójában fejlődik, Kutyushugi Intelligens fokozatok-technológiájának köszönhetően anyuka kiválaszthatja a kicsi számára legmegfelelőbb szintet. Mindhárom játékszint számos dalt, hangot és kifejezést tartalmaz. Kutyushugi világító, színpompás szíve pedig zenére villog! 

1. szint: Felfedezés - A baba megnyomhatja Kutyushugi mancsait, lábát, szívét, orrát és fülét, hogy hallja az első szavait a színekkel, ABC-vel, testrészekkel és egyebekkel kapcsolatban! 
2. szint: Bátorítás - Ezen a szinten mókás kifejezések jutalmazzák a babákat, miközben Kutyushugi számolásra, színek megtalálására és testrészek azonosítására bátorítja őket. 
3. szint: Szerepjáték - Kutyushugi vidám dalocskákkal és kifejezésekkel áll készen a szerepjátékra, amelyben izgalmas és ötletes játékra hívja a tipegőket, miközben a szókincsüket is bővíti!

6 hónapos kortól ajánlott.

 

 

Tovább
12 990 Ft

1 éves kortól használható.A játék kormánnyal gyermeke is úgy érezheti, mintha vezetne, így egyik utazás sem lesz unalmas.Segít fejleszteni gyermeke motoros készségeit.A fény és a hangok serkentik a gyermek érzékeinek fejlődését.A tükör segít a babának az önismeret fejlődésben.Működése 2 x AA elemet igényel (nem tartozék!).

Tovább
12 990 Ft

Innovatív tevékenységi központ, amely a gyermekével együtt nő. Használható kiságyban, a játékmatracon vagy bárhol.- A kiságy rácsára helyezve két magasságban állítható- 12 különböző tevékenység- Könnyen felszerelhető és állítható- Elemek: 2 x AAA elem szükséges (nem tartozék).- Fejlesztő játékFejleszti a baba készségeit és ok-okozati összefüggésekre tanítjaA színes játékok megfogása és a velük való játék fejleszti a baba finommotoros készségét.

Tovább
12 990 Ft

Lépj a pedálra... és máris indul a móka! A valódi autós hangokkal, sebességváltóval és elforgatható és csavarható kormánykerékkel a kisgyermek életének legnagyobb élménye lesz. Kapcsolja be a zenét az autórádión, állítsa be a tükröt, kapcsolja be az irányjelzőt, és induljon útnak gyermeke fantáziája szerint. A sebességváltó megtanítja a kis sofőrt a számok és formák felismerésére, ahol a gombok megnyomásával a játék világít.

Tovább
15 690 Ft

BS Fa játék Magic Touch DOB 6hó+

A zene és az ezzel kapcsolatos mozgás feszültségcsökkentő hatással bír, emellett köztudott, hogy a gyermekek olyan tevékenységeken keresztül fejlődnek leginkább, amiben örömüket
lelik. Erre az örömre épül az éneklés, a zenélés, a zenével való játék képesség- készség- és személyiségfejlesztő hatása.


„A zene éppoly játékszer, mint a homokozóvödör” (Suzuki)
A zene észrevétlenül tökéletesít számos képességet. Egy időben hat a két agyféltekére, hangolja
azok működését. Formálja az értelmet és az érzelmeket, tökéletesíti mozgást, az észlelést, segíti a
szociális érést.


Miért jó tehát a zene a gyerekeknek?
 mert a zene élmény,
 mert "Teljes lelki élet zene nélkül nincs." (Kodály),
 a zene általános nevelő hatása közismert,
 a zene számos lehetőséget rejt magában a fejlesztéshez, fejlődéshez:
       * a ritmus javítja a figyelmet, a koncentrációt, a határozottságot és a beidegző képességet,
       * a dallam a kicsik érzelmi világát formálja,
       * a hangszín és a hangerő a hallást fejleszti
 az ének, és a zenére való mozgás pedig állóképesség javító, testnevelő hatású.
Mindemellett közvetve, vagy közvetlenül olyan területek is fejlődnek a zene által, mint a nagymozgások,
az egyensúlyérzék, a finommotorika, a térirányok ismerete, a vizuális észlelés, az auditív információk
feldolgozása, a beszédkészség, és a szociális érettség.

Tovább
15 990 Ft

BS Fa játék zenélő ukulele Magic Touch HAPE 12hó+

A zene és az ezzel kapcsolatos mozgás feszültségcsökkentő hatással bír, emellett köztudott, hogy a gyermekek olyan tevékenységeken keresztül fejlődnek leginkább, amiben örömüket
lelik. Erre az örömre épül az éneklés, a zenélés, a zenével való játék képesség- készség- és személyiségfejlesztő hatása.


„A zene éppoly játékszer, mint a homokozóvödör” (Suzuki)
A zene észrevétlenül tökéletesít számos képességet. Egy időben hat a két agyféltekére, hangolja
azok működését. Formálja az értelmet és az érzelmeket, tökéletesíti mozgást, az észlelést, segíti a
szociális érést.


Miért jó tehát a zene a gyerekeknek?
 mert a zene élmény,
 mert "Teljes lelki élet zene nélkül nincs." (Kodály),
 a zene általános nevelő hatása közismert,
 a zene számos lehetőséget rejt magában a fejlesztéshez, fejlődéshez:
       * a ritmus javítja a figyelmet, a koncentrációt, a határozottságot és a beidegző képességet,
       * a dallam a kicsik érzelmi világát formálja,
       * a hangszín és a hangerő a hallást fejleszti
 az ének, és a zenére való mozgás pedig állóképesség javító, testnevelő hatású.
Mindemellett közvetve, vagy közvetlenül olyan területek is fejlődnek a zene által, mint a nagymozgások,
az egyensúlyérzék, a finommotorika, a térirányok ismerete, a vizuális észlelés, az auditív információk
feldolgozása, a beszédkészség, és a szociális érettség.

Tovább
16 990 Ft

BS Fa játék zenélő xilofon Magic Touch HAPE 12hó+

A zene és az ezzel kapcsolatos mozgás feszültségcsökkentő hatással bír, emellett köztudott, hogy a gyermekek olyan tevékenységeken keresztül fejlődnek leginkább, amiben örömüket
lelik. Erre az örömre épül az éneklés, a zenélés, a zenével való játék képesség- készség- és személyiségfejlesztő hatása.


„A zene éppoly játékszer, mint a homokozóvödör” (Suzuki)
A zene észrevétlenül tökéletesít számos képességet. Egy időben hat a két agyféltekére, hangolja
azok működését. Formálja az értelmet és az érzelmeket, tökéletesíti mozgást, az észlelést, segíti a
szociális érést.


Miért jó tehát a zene a gyerekeknek?
 mert a zene élmény,
 mert "Teljes lelki élet zene nélkül nincs." (Kodály),
 a zene általános nevelő hatása közismert,
 a zene számos lehetőséget rejt magában a fejlesztéshez, fejlődéshez:
       * a ritmus javítja a figyelmet, a koncentrációt, a határozottságot és a beidegző képességet,
       * a dallam a kicsik érzelmi világát formálja,
       * a hangszín és a hangerő a hallást fejleszti
 az ének, és a zenére való mozgás pedig állóképesség javító, testnevelő hatású.
Mindemellett közvetve, vagy közvetlenül olyan területek is fejlődnek a zene által, mint a nagymozgások,
az egyensúlyérzék, a finommotorika, a térirányok ismerete, a vizuális észlelés, az auditív információk
feldolgozása, a beszédkészség, és a szociális érettség.

Tovább
16 990 Ft

Engedje meg gyermekének, hogy fedezze fel a gitár varázsát a Baby Einstein Strum Along Songs ™ Magic Touch ™ varázslatos fából készült gitárjával.

 

- zenés játék a díjnyertes Magic Touch technológiával.

 

- Egy klasszikus fajáték valóságos gitárhangokat játszik húrok nélkül is ... mint a varázslat!

 

- valódi akkordhangokkal rendelkező hangszer

 

- fényhatások, amikor megérintik

 

- Váltás 2 gitárhang között: akusztikus és bendzsó.

 

- Reagál a pengetés mozdulatra, ezzel motiválva a valós játékot

 

- A tremolo (Whammy bar) aktiválja az extra módot a nagyobb hanghatások érdekében

 

- hangerőszabályzó

 

- A termék működéséhez 3 db AA elem szükséges, amelyeket a csomag tartalmazza

Tovább
18 990 Ft

HU Description Aktív asztal dzsungel témával tele tevékenységgel és szórakozással.

 

A Bright Starts Rolling Activity Table ™ a gyerekeknek lehetőséget nyújt a vizuális ingerek és a motoros készségek fejlesztésére.

Tovább
21 190 Ft

Biztosítsa gyermekének a megfelelő kulcsot a zene megbecsüléséhez és a kreatív kifejezéshez a Baby Einstein Magic Touch™ billentyűzettel. Ez a csodálatos, díjnyertes Magic Touch technológiával készült fa játék a baba ujjaihoz hozza a zenét... gombok és billentyűk nélkül! Az innovatív fa billentyűk nem a hagyományos módon működnek, hanem kizárólag a meleg ujjak érintésével. Nincs több gomb! A kétféle játékmód lehetőséget ad a babának, hogy saját zenét alkosson, vagy klasszikus dallamokkal együtt játsszon. A Freeplay módban a zenei lehetőségek végtelenek, és a baba zongora, xilofon, hip-hop és dob hangok között válthat. A Play Assist technológia segít a babának felfedezni egy új dalt a fények követésével, a Silly mód pedig különféle hanghatásokat aktivál. Ez az inspiráló játék a kisgyermekek számára bemutatja a színeket és a hangjegyeket, miközben a hangok segítségével megérteti az ok-okozati összefüggéseket. A leendő zenésze el fog ámulni, hogy az ujjai vagy a lábujjai hogyan tudnak zenét szerezni egy egyszerű koppintással!

 

A játékokat a Hape-val együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

 

- A díjnyertes Magic Touch technológiát tartalmazza, ami azt jelenti, hogy nincs szükség több gombra.

- Fából készült - tartós, gyermekek számára biztonságos anyagok.

- Fából készült játék, amely valósághű billentyűhangokat játszik... mint a varázslat!

- Váltson zongora, xilofon, hip-hop és dob hangok között.

- Hozzon létre egy új dalt a fényhatásokkal együtt játszva.

- Engedje szabadjára kisgyermeke kreativitását és zenei szellemét.

- Több mint 150 hang és dallam, beleértve a hanghatásokat is.

- A hangerőt is beállíthatja, ahol a hangminőséget a jobb minőségű hangszórók garantálják.

- A nem mérgező és gyermekbiztos felület könnyen letörölhető, ne merítse vízbe.

- Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlóra, szőnyegre vagy asztalra.

- 3 darab AA elemet igényel, amelyek nem tartoznak a csomagba.

- Gyermekeknek 12 hónapos kortól alkalmas (de a felnőttek is szeretni fogják!).

 

A termék méretei: 67,30 cm x 5,08 cm x 20,30 cm

Tovább
42 990 Ft

A zene korlátlan lehetőségein túl a Baby Einstein Clever Composer Tune Table ™ Magic Touch ™ Activity Toy zenei élményt nyújt gyermeke számára. A fa aktív centrum a díjnyertes Magic Touch technológiával van felszerelve, amelynek köszönhetően a zene mindig kéznél van. Csak érintse meg a fa felületét, és kísérletezzen a hanggal. 22 hangszeres lehetőség és 3 játékmód arra ösztönzi gyermekét, hogy saját zeneszámait fedezze fel és hozza létre. A Tanulás „Learn“ módban a kicsi felfedezheti a hangszerek nevét, színeket és még sok mást. A "Silly" mód számos hangeffektust aktivál, így a lejátszási idő soha nem lesz unalmas. Távolítsa el az asztal lábát, és hozzon létre egy padlójátékot fiatalabb gyermekek vagy kistestvérek számára. A sokféle játékmóddal ez a zenei állomás az elkövetkező években is a család kedvence lesz!

 

Jellemzők:

 

- Játsszon a zenei asztalon a díjnyertes Magic Touch technológiával.

 

- Zene kéznél ... csak érintse meg a fa felületét és játsszon!

 

- A gyerekkel együtt nő a padlón lévő játéktól az asztalig álló helyzetben. Több gyermek játszhat egyszerre.

 

- Kísérletezzen zenével és hangzással 22 hangszerrel és 3 játékmóddal.

 

- "Freestyle" mód a zenéléshez, "Learn" mód a nyelvek felfedezéséhez és "Silly" mód a kuncogáshoz.

 

- Támogatja a finom motorikus készségek és a kreatív önkifejezés fejlesztését.

Tovább
49 990 Ft

Gyermekednek keresel egy olyan készségfejlesztő játékot, mely biztosan tetszeni fog majd neki? Ez az asztalka strapabíró, tetején pedig egy zöld alap található, melyen kis csúszda és egy házikó található. Az asztalkát két figurával és különböző építőkockával lehet megtölteni, melyek segítenek gyermeked motorikus mozgását fejleszteni. Ha vége a játéknak, csak emeld fel a zöld alapot és már el is lehet pakolni az asztalkába.

 

Jellemzők:

- Clemmy játszóasztal

- Építőkockákkal

- kiváló minőség

- két figurával

- színes kivitelezés

Tovább
10 990 Ft
Nincs raktáron