Szűrés

Termék státusza
Ár
1 100 Ft - 45 990 Ft

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Zenélő és interaktív játékok

-20%

A zene korlátlan lehetőségein túl a Baby Einstein Clever Composer Tune Table ™ Magic Touch ™ Activity Toy zenei élményt nyújt gyermeke számára. A fa aktív centrum a díjnyertes Magic Touch technológiával van felszerelve, amelynek köszönhetően a zene mindig kéznél van. Csak érintse meg a fa felületét, és kísérletezzen a hanggal. 22 hangszeres lehetőség és 3 játékmód arra ösztönzi gyermekét, hogy saját zeneszámait fedezze fel és hozza létre. A Tanulás „Learn“ módban a kicsi felfedezheti a hangszerek nevét, színeket és még sok mást. A "Silly" mód számos hangeffektust aktivál, így a lejátszási idő soha nem lesz unalmas. Távolítsa el az asztal lábát, és hozzon létre egy padlójátékot fiatalabb gyermekek vagy kistestvérek számára. A sokféle játékmóddal ez a zenei állomás az elkövetkező években is a család kedvence lesz!

49 990 Ft 
39 990 Ft
Kezdete: 2024.04.19 Vége: 2024.05.31

FISHER-PRICE KACAGJ ÉS FEJLŐDJ - TANULÓ TÁVIRÁNYÍTÓ

Egy didaktikus játék, amely órákig szórakoztatja a kicsiket

Fejleszti a gyermekek kreativitását, logikus gondolkodását és alapvető motoros készségeit

Kiválaszthatod a nyelvet

A játék segít megtanítani a kicsiknek a színeket és a gombokon lévő számokat

Összesen több mint 20 különböző hangot, mondatot vagy dalt kínál

A kiskutyás kijelzője világít, amikor a gombokat megnyomják

A távirányító 6 hónapos kor feletti gyermekek számára ajánlott

3 990 Ft

Az Orbit csörgő előnye, hogy a baba bárhogyan könnyedén meg tudjafogni, így élmény lesz vele a játék.

3 990 Ft

Fejleszti a baba érzékelését és finom-motoros készségét.

 

Infantino márkáról : A gyermekek fejlesztésével foglalkozó szakértők olyanra tervezik díjnyertes játékaikat, hogy folyamatosan fejlesszék különböző képességeiket, érzékeiket, értelmüket. Ugyanakkor soha nem tévesztik szem elől az elsődleges szempontot: az egyszerű varázslatot és a tiszta örömöt, amit egy jó játéknak időről időre biztosítania kell.

3 990 Ft

JELLEMZŐK: 

 

3 hónapos kortól ajánlott

angolul és spanyolul beszél, valamint egyéb mókás hangokat ad ki a billentyűk nyomogatásával

nagyméretű tükör

kinyitható és összecsukható, akárcsak az igazi telefon

könnyű megfogni a kis kezek számára

4 490 Ft

A Hola vonat egy interaktív és szórakoztató játék, amely ideális választás a kisgyermekek számára, akik szeretnek felfedezni és játszani. Ez a vonat több mint egy egyszerű játék, hiszen fejleszti a gyerekek motoros készségeit, kreativitását és koordinációját, miközben órákon át tartó szórakozást nyújt.

5 990 Ft

Kutyajó fejlesztőjáték a legkisebbeknek!Talán nincs is olyan kisgyerek, aki ne szeretné a zenét. A Fisher-Price Kutyus zenelejátszója úgy néz ki, mint egy - mára már retrónak számító - mp3 lejátszó, azonban sokkal több egyszerű zenelejátszónál. A vidám grafikával díszített fejlesztőjáték szórakoztató fényekkel és a dalokkal, valamint hangokkal és kifejezésekkel varázsolja el a legkisebbeket.A megnyomható, csúsztatható és kapcsolgatható részek fejlesztik a gyerekek finommotorikáját és szem-kéz koordinációját. A több, mint 25 dalocska, hang és kifejezés megismerteti a picikkel a betűk és a számok világát, ráadásul auditív érzékelésüket is fejleszti. Mindemellett a földgömb gomb segítségével a magyar mellett angol, lengyel, cseh vagy szlovák nyelv is választható.A hordozható eszköz kifejezetten apró kezekhez lett tervezve, így a kicsik könnyen meg tudják fogni és magukkal tudják vinni bárhova.A játékot 6 hónapos kortól ajánljuk.Csomagolás mérete: 15 x 20 x 5 cm

6 490 Ft

„Csörr-csörr!” Üdvözöljük a megújult Fecsegő telefont! Ez a Fisher Price telefon a klasszikus húzós játék bár modern külsőt kapott, ugyanolyan szórakoztató és cuki kinézetű maradt, mint volt – bűbájos arcával, számtárcsájával, csengőhangjaival és le-fel járó szemével, miközben a baba húzza. A kagyóhoz rögzített zsinór gondoskodik róla, hogy az soha ne veszhessen el. A Fecsegő telefon bátorítja a korai szerepjátékot – a baba pedig rengeteget fejlődik közben. A tárcsa megismerteti a számokkal és a számolással 1-től 9-ig, továbbá gyakoroltatja a finommotoros készségeket. A nagymotoros készségeket a felállás és a telefon húzogatása fejleszti. Az élénk színek, mozdulatok és hangok a baba érzékeit stimulálják.

7 190 Ft

A VTech oktató sétagolyó gombjait nyomkodva különböző dallamok és dalok hallhatóak. A vidám ábrák és gombok által megismerhetőek az első színek, formák, állatok és hangok. A golyóban levő speciális szerkezet magától mozgatja a játékot, így a gyermeket mozgásra késztetve.

13 990 Ft

A Fisher-Price Kacagj és Fejlődj Bébi UNO játékával a legkisebbek is részt vehetnek a család egyik kedvenc játékában.Ez a babaméretű UNO játék 5 db színes kártyát tartalmaz. A kártyákat belehelyezhetik az olvasóba és megnézhetik, ahogy világítanak és közben zenét, hangokat és mondatokat hallanak a számokról és színekről.A gyűrűvel összekapcsolva bárhová könnyedén magunkkal vihetjük. A földgömb gombbal lengyel, magyar, cseh, szlovák vagy angol nyelvek közül választhatunk.A fejlesztés is lehet játék!Érzékelés: A különböző fények és színek fejlesztik a vizuális érzékelést.A hangok, zenék és kifejezések fejlesztik az auditív érzékelést és megismertetik a számokat és színeket a kicsikkel.Mérete: 20 x 6 x 21 cm

6 390 Ft

HU Description A baba varázslatos érintésével a dolgok beindulnak és felderülnek! Csak egy nyomás van szüksége erre a csodálatos játékra, és a baba kívánsága biztosan valóra válik! Éljenezni és ringatózni fog a hihetetlen fények és dallamok láttán, amelyek körbetáncolják a termet. És a szórakozás közepette ez a játék segíti a finom motorikus készségek fejlesztését! Ez a játék 6 hónapos és annál idősebb babák számára alkalmas. A kis táncosod azon fog tűnődni, hogy melyik dal szólal meg legközelebb, miközben újra és újra megnyomja.

7 590 Ft

Az aranyos kacsa boldogan pislog, csapkodja szárnyait és mozgatja a csőrét. Élénk ritmikus táncolással és kellemes dallammal minden bizonnyal arra ösztönzi kisgyermekét, hogy csatlakozzon hozzá egy a szuper táncba. Kezdődjön a kacsaparti!

7 990 Ft

A Tanuló tablet háromféle módon használható, így gyermeked fejlődését akár három éven keresztül is végig kísérheti:Első mód - A felfedezés. Ebben a módban a baba végig tudja tapogatni a játékot, meg tudja ismerni minden részét, elkezdheti tanulni első szavait.Második mód - A bátorítás (18 hónapos kortól ajánlott). A játék a gombok lenyomásakor különböző betűk és dolgok megkeresésére ösztönzi gyermeked.Harmadik mód - A szerepjáték (24 hónapos kortól ajánlott). Ezen a szinten a játék hasonlóan működik, mint egy igazi táblagép. A játék fejleszti a gyermek képzelőerejét.12 hónapos kortól ajánlott.

11 690 Ft

HU Description Aktív játék majom, világít, és kerekeken mozog. A majom kalapjának megnyomásával a szórakozás elindul, a kerekeken lévő fények felvillannak

 

- 6-36 hónapos korig ajánlott.

 

- 2 AA elemet tartalmaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mérete: 19 cm x 14 cm x 14 cm

11 890 Ft

HU Description Ezzel az aranyos egyszarvúval gyermeke mozgásba kerül. :

 

1. Az unikornis több irányba mozog.

 

2. A gyermek megtanulja a színeket, formákat és számokat.

 

3. Kikapcsolás/ tanulás/ szórakozás. EN/ES/FR

 

5. 60+ dallam, hang és kifejezés.

 

6. Érintse meg a mágikus sarkat és aktiválódnak a fények és zenék.

 

 

 

 

 

Mérete: 13 cm x 24 cm x 21 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

11 990 Ft

Innovatív tevékenységi központ, amely a gyermekével együtt nő. Használható kiságyban, a játékmatracon vagy bárhol.- A kiságy rácsára helyezve két magasságban állítható- 12 különböző tevékenység- Könnyen felszerelhető és állítható- Elemek: 2 x AAA elem szükséges (nem tartozék).- Fejlesztő játékFejleszti a baba készségeit és ok-okozati összefüggésekre tanítjaA színes játékok megfogása és a velük való játék fejleszti a baba finommotoros készségét.

12 990 Ft

Fejlesztő tevékenységközpont zenével és fénnyel, amely együtt nő a babával. A különböző funkciókkal való játék serkenti a baba érzékszervei fejlődését, a finom- és nagy-motorikát, valamint a szem-kéz koordinációt.Fejlesztő tevékenység központ zenével és fénnyel, 3 fejlődési szakaszban használható:- 1. szakasz (0 hó): Háton fektetés – A kiságy oldalán lógva a baba a hátán vagy a hasán fekve felfedezheti és megtapasztalhatja a különféle funkciókat és játéklehetőségeket.- 2. szakasz (3 hó): Has – idő – Számos játék és felfedezhető funkció a hosszan tartó játék érdekében, miközben a baba a pocakján van. A könyv önmagában is megállhat, hogy ösztönözze a hasi játékot.- 3. szakasz (8 hó): Ülő helyzet – Aktív játékként élvezhető, amikor a baba mozgékonyabbá válik, és elkezd felülni és játszani. Ösztönzi a szülő-gyermek interakciót és a közös tevékenységet.13 fejlesztő tevékenységet tartalmaz a kölcsönös játékhoz és felfedezéshez: zene és fény nyuszi, "kukucs" tevékenységek, zörgő labda, racsni, színes szalagok, bababiztos tükör, labirintus színes gyűrűkkel és még sok más.Nyomja meg a Nyuszi orrát a zene aktiválásához és a homlok megvilágításához, tanítva az okot és okozatot. Minden megnyomás egy másik dallamot aktivál, a 3 féle közül.A fejlesztő tevékenységközpont két klipsszel rögzíthető. Könnyű és könnyen összecsukható, könnyen megfogható fogantyúval, hogy a babák bárhová magukkal vihetik.A különböző funkciókkal való játék serkenti a baba érzékszervei fejlődését, a finom- és nagy-motorikát, valamint a szem-kéz koordinációt.Elemek: 3 x AAA (nem tartozék)Újszülött kortól ajánlotthttps://youtu.be/rLcjoMASIdo

13 990 Ft

Lépj a pedálra... és máris indul a móka! A valódi autós hangokkal, sebességváltóval és elforgatható és csavarható kormánykerékkel a kisgyermek életének legnagyobb élménye lesz. Kapcsolja be a zenét az autórádión, állítsa be a tükröt, kapcsolja be az irányjelzőt, és induljon útnak gyermeke fantáziája szerint. A sebességváltó megtanítja a kis sofőrt a számok és formák felismerésére, ahol a gombok megnyomásával a játék világít.

15 990 Ft

Fedezzétek fel együtt a világot a Fisher-Price Tanuló kutyussal! A Fisher-Price Tanuló kutyus világoskék fülű, piros orrú barátságos plüsskutya, aki azonnal a babák kedvence lesz! A kutya testrészeit megnyomva a játék megtanítja azok neveit, a színeket, az ABC-t és a formákat is. A kutyus igazodik a baba tudásszintjéhez, többféle szinten tud kommunikálni a babával. A Fisher-Price Tanuló kutyus 75 különféle hanggal, dallammal és kifejezéssel szórakoztatja a picit, a játék ölelgethető, puha töltéssel készült. A Fisher-Price Tanuló kutyus 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 27 cm.

17 990 Ft

HU Description Aktív asztal dzsungel témával tele tevékenységgel és szórakozással.

 

A Bright Starts Rolling Activity Table ™ a gyerekeknek lehetőséget nyújt a vizuális ingerek és a motoros készségek fejlesztésére.

21 990 Ft

A Fisher-Price kétnyelvű intelligens asztalka rengeteg módon szórakoztatja a kicsiket, így a játékot lehetetlen megunni! Több, mint 120-féle hang, dallam és kifejezés várja a kicsiket, az egyes gombok megnyomásával az asztal különböző formák, számok, színek és állatok megkeresésére bátorítja a gyermekeket, a vidám kis telefon pedig szerepjátékra buzdítja őket. Az asztalkának 3 intelligens fokozata van: a tanulás, az elmélyülés és a szerepjáték. Az imádni való készülék, a kedves figurák és a színes gombok azonnal belopják magukat az apróságok szívébe! Mindezt angolul és magyarul! A játék csomagolási méretei: 41 x 56 x 14 cm

34 990 Ft

HU Description Támogassa gyermeke természetes kíváncsiságát a Curiosity TableBaby Eisnstein aktív asztallal. Lehetővé teszi a gyermekek számára a vizuális és a motoros készségek fejlesztését. A gyermek tökéletesítheti a művészi és tudományos érdeklődését, ahol a színekkel kísérletezhet. Több, mint 60 dallamot játszik és angol, spanyol vagy francia nyelven szól. Állítható hangerő, csendes, hangos, vagy teljesen kikapcsolható. Ha a hangok be vannak kapcsolva, akkor Ön és gyermeke jobb zenei élményben részesül a jobb minőségű hangszórónak köszönhetően. A művészi panel eltávolítható, hogy nagyobb teret teremtsen a gyermek művészetének és kézművességének, az asztal végéhez csatlakoztatható. Függetlenül attól, hogy gyermeke már jár, vagy mászik az aktív asztal együtt nő vele. A levehető lábak megkönnyítik az asztal átalakítását. Az asztal számos tevékenységet és helyet biztosít a szórakoztatásra egy nagy testvérnek is.

45 990 Ft

A zene nemesíti a lelket. Minden kisgyerek életében fontos a zene. Ezzel a csörgődobbal a gyerekek kiélhetik zene iránti vágyaikat és életükben először megtapasztalhatják hogy milyen az mikor ők kerülnek a zenei előadók szerepébe.

1 100 Ft
Nincs raktáron

A babák örömmel fogják pörgetni ezt a színes óriáskereket, nagyon szórakoztatóak a forgó állatkák és a színes golyók által kiadott hangok a kerék belsejében.

 

A játék tapadó koronggal van felszerelve, így bármilyen sima felületre rögzíthető.

 

Méretek: 18 x 10.5 x 23 cm

4 490 Ft
Nincs raktáron

HU Description A Bright Starts TropiKeys zongorájával a táncos buli a tenyerében elfér! A kicsik imádni fogják a vidám zenét, és a nagy billentyűk egyszerű megérintésével megismerkednek a számokkal. Hogy még szórakoztatóbb legyen, a játék világít is, ha megérinti. Vigye magával ezt a vidám játékot bárhová útközben, hogy mindig kéznél legyen.

4 990 Ft
Nincs raktáron

Elektronikus állatos csörgő:

Forgassa el, és nyomja meg az állatokat, hogy aktiválja a hangot és a fényeket.

 

A motoros készségek, a szem-kéz koordináció, a hallás és a figyelés fejlesztése.

 

Tapadókoronggal különböző felületekhez.

 

2xAAA elem tartozik hozzá.

 

Gyerekeknek 6 hónapos kortól használható,

 

mérete: 19,20x14,20x8,90 cm,

 

fényeffektusok, hangeffektusok.

6 990 Ft
Nincs raktáron

A színes gomb megnyomására egy aranyos állat lepi meg a kicsit, ami előugrik a rejtekhelyéről. A kicsi megismeri a színeket, a formákat és az állatokat.

 

Segíti a finommotoros, a kognitív készségek, és a szem-kéz koordináció fejlődését.

7 690 Ft
Nincs raktáron

HU Description -2 üzemmód: dob és dallam

 

- 3 színes, világító dob

 

- a dob megnyomásával aktiválódik a hang, dallam és a fények

 

- a fogantyú segítségével könnyedén szállítható

 

- 3 cserélhető elemet tartalmaz

 

- 3 hónapos kortól ajánlott

 

 

 

24,13 x 15,24 x 11,68 cm

8 490 Ft
Nincs raktáron

Lépj a pedálra... és máris indul a móka! A valódi autós hangokkal, sebességváltóval és elforgatható és csavarható kormánykerékkel a kisgyermek életének legnagyobb élménye lesz. Kapcsolja be a zenét az autórádión, állítsa be a tükröt, kapcsolja be az irányjelzőt, és induljon útnak gyermeke fantáziája szerint. A sebességváltó megtanítja a kis sofőrt a számok és formák felismerésére, ahol a gombok megnyomásával a játék világít.

15 990 Ft
Nincs raktáron

A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch zongora ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. Az innovatív, fából készült zongorabillentyűk nem hagyományos módon működnek, hanem a meleg ujjacskák érintésével. Nincs több gomb! A két játékmód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy együtt játszhat a klasszikus dallamokkal. A zongorához három lap tartozik, melyeken a dalok színes jegyzetekként vannak jelölve. A gyermek megtanulja a színkombinációkat a lapokon és a billentyűkön feltüntetett színek segítségével. Beállíthatja a hangerőt, ahol a hangminőséget a jó minőségű hangszóró garantálja. A Magic Touch zongora Németországban megnyerte a ToyAward 2019 díjat a Baby&Infant kategóriában, 2018-ban pedig a Grand Prix du Jouet díjat Franciaországban. A játék a Hape gyártóval együttműködve készült. Minden fa játék kiváló minőségű anyagokból, egyedi kialakítással, gyermekoktatási és környezetvédelmi ötletekkel ötvözve készül. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape, a fa játékgyártó teljesen megérti a környezetre mért hatásokat, és céljuk biztonságos és tiszta világot kínálni a gyermekeknek.

21 990 Ft
Nincs raktáron