Szűrés

Termék státusza
Ár
1 790 Ft - 6 990 Ft
Márka

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Plüss játék

-9%

Plüss majom

5 490 Ft 
4 990 Ft
Kezdete: 2024.03.16 Vége: 2024.04.30
-9%

Édes, puha plüss nyuszi 

5 490 Ft 
4 990 Ft
Kezdete: 2024.03.06 Vége: 2024.03.31

Borzas mackó plüssfigura, masnival a nyakában! A Marci maci plüssfigura egy bozontos plüssmackó, fekete gombszemekkel és tappancs nyomokkal a talpán. A maci puha töltésű, és kedvedre simogathatod. A Marci maci plüssfigura mérete: 25 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!

3 590 Ft

Rázd meg Miki egeret, aki zörögni fog! A Mickey egér plüss csörgő bébijáték egy Walt Disney plüssfigura, akivel a legkisebbek is játszhatnak. Mikiegér selymes plüssből kézsült, karika formájú, és amikor megrázza a pici, csörgő hangokat ad ki magából. A játék fejleszti a baba megfigyelését, és mozgékonyságát is. A Mickey egér plüss csörgő bébijáték mérete: 16 cm.

3 995 Ft

A szomorkás csacsi, Walt Disney és Milne Micimackójának a legkedvesebb szereplője! A pici Füles Disney plüssfigura nagyon puha, kellemes plüssből készült, puha töltéssel. A Disney Füles plüssfigura elhozza neked otthonra a rajzfilmből ismert imádnivaló csacsi figuráját! Méret: 20 cm.

4 490 Ft

Walt Disney híres mesefigurája ülő változatban, puha plüssből! A 20 cm-es kicsi plüssállat a Walt Disney által kitalált egeret, Mikit személyesíti meg. A Mikiegér Disney plüssfigura nagyon puha tapintású, a legjobb minőségű plüssből készült. Aludj mellette, vagy játssz vele, Miki egér mindig jókedvre fog deríteni! A Mikiegér Disney plüssfigura megszólalásig hasonlít a Walt Disney rajzfilmekben szereplő mesehősre.

4 490 Ft

Disney leghíresebb egérlánya, pici méretben, puha plüssből! A 20-es plüssállat a Walt Disney által kitalált egérlányt, Minnie-t személyesíti meg. A Minnie egér Disney plüssfigura nagyon puha tapintású, a legjobb minőségű plüssből készült, Minnie egér rózsaszín ruhát és az elengedhetetlen masnit viseli. Aludj mellette, vagy játssz vele, Minnie egér mindig jókedvre fog deríteni! A Minnie egér Disney plüssfigura megszólalásig hasonlít a Walt Disney rajzfilmekben szereplő mesehősre.

4 490 Ft

Ezt a nagyon cuki pihe-puha anyagú plüss kutyát a ti babátok is imádni fogja!Ideális ajándék ötlet!Újszülött kortól javasolt.A változatos játék hozzájárul a kicsinek a fejlődéséhez.Anyaga: 100% poliészterMérete: kb.: 15cmKiszerelés: 1 dbA választott színt írd meg nekünk megjegyzésben!

2 690 Ft

Nagyon puha sok érdekességet és színes anyagot tartalmazó plüssjáték, amit imádni fognak a babák. Rágókával, így a fogzás ideje alatt is szuper segítséget nyújt a kicsiknek. 17,5 cm magas.

2 990 Ft

A Walt Disney által megteremtett kacsa figura, puha plüssből! A Donald kacsa Disney plüssfigura megszólalásig hasonlít a rajzfilmekből ismert fehér kacsára. Donald a klasszikus kék sapkát, pulóvert és piros csokornyakkendőjét hordja, a plüssfigura puha töltésű. Méret: 20 cm.

3 995 Ft

Ölelgesd alvás közben Miki egeret! A Mickey egér bébi plüssfigura a legkisebbeknek készült Walt Disney figura, selymesen puha plüssből. Az egér lábai és karjai, valamint a farkincája is vastag fonalból vannak, az egeret már a pici gyerekek is simogathatják, rágcsálhatják. A Miki egér bébi plüssfigura mérete: 23 cm.

5 590 Ft