Szűrés

Termék státusza
Ár
9 990 Ft - 44 990 Ft

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Cumisüveg melegítő, ételmelegítő

Az „Otthoni és autós” cumisüveg és bébiétel melegítő egy kifejlett, hatékony technológiának köszönhetően gyorsan, biztonságosan és megbízható módon melegíti fel a bébi ételt a bébi számára.
Biztosítja a bébi kényelmes és egészséges etetését.

- kényelmes és praktikus a mindennapi használatban.
- a beállított hőmérsékletet órákig képes fenntartani. Az önszabályozó rendszere gondoskodik a beállított hőmérséklet megtartásáról.
- gyorsan melegít.
- vízzel (otthoni használat) vagy víz nélkül (autós használat) is működtethető.
- 40°C szint: az étel hőmérsékletét az anyatej természetes hőfokán tartja hosszú ideig. Előnye, hogy az édesanyának nem kell újra és újra felmelegítenie az ételt.
- 70°C szint: 5 perc alatt etetési hőmérsékletre melegíti a tejet.
- facsaró és etetőtál kiegészítők.

Műszaki adatok:

Otthoni használat: 230V~ 50Hz/80 W
Autós használat: 12V DC / 30W

11 990 Ft

Megfelelő hőmérsékletű cumisüveg egy lépésben.Okos adagoló mérőpohár a megfelelő mennyiségű víz egyszerű kiméréséhez. A cumisüveg tatalmától függő megtöltés.A legtöbb cumisüveghez használható, illetve a bébiételes üvegek is beleférnek. Segítségével gyorsan és biztonságosan megmelegíthető a tej vagy a tápszer, anélkül, hogy a kisbaba egészséges fejlődéséhez nélkülözhetetlen tápanyagok károsodnának.

9 990 Ft

Az új cumisüveg melegítő a melegítési technológián alapul – gyorsan és egyenletesen melegíti fel a tejet• Gyors és biztonságos módja az anyatej vagy tápszer és egyéb bébiételek melegítésének.• A melegítés egyenletes: a tej kering a melegítés során.• 3 perc alatt felmelegíti a cumisüveget vagy poharat.• Kiolvasztási funkció: kíméletesen kiolvasztja a tejet vagy bébiételt.• Biztonságos a baba számára, nincsenek forró pontok.• Kompatibilis az összes Philips AVENT cumisüveggel.• A cumisüveg nem része a terméknek.

15 990 Ft

Remek elektromos kisgép a bébiételek melegítéséhez és sterilizáláshoz.

 

A Babyono márkáról: 1990 óta támogatja a szülőket a gyermeknevelés folyamatában azáltal, hogy olyan termékekkel látja el őket, amelyek szükségesek a gyermek növekedéséhez és fejlődéséhez. Termékeit úgy tervezik, hogy megbízhatóak, könnyen kezelhetők és ergonómikusak legyenek. Termékeik az Európai Unió kötelező érvényű irányelveinek és szabványainak megfelelően lettek kialakítva. A gyártási folyamat minden szakaszának szigorú ellenőrzése biztosítja a legmagasabb termékminőséget, ezért bíznak bennük a szülők milliói világszerte.

18 990 Ft

Remek elektromos kisgép a bébiételek melegítéséhez és sterilizáláshoz.

 

A Babyono márkáról: 1990 óta támogatja a szülőket a gyermeknevelés folyamatában azáltal, hogy olyan termékekkel látja el őket, amelyek szükségesek a gyermek növekedéséhez és fejlődéséhez. Termékeit úgy tervezik, hogy megbízhatóak, könnyen kezelhetők és ergonómikusak legyenek. Termékeik az Európai Unió kötelező érvényű irányelveinek és szabványainak megfelelően lettek kialakítva. A gyártási folyamat minden szakaszának szigorú ellenőrzése biztosítja a legmagasabb termékminőséget, ezért bíznak bennük a szülők milliói világszerte.

18 990 Ft

Megfelelő hőmérsékletű cumisüveg egy lépésben.Okos adagoló mérőpohár a megfelelő mennyiségű víz egyszerű kiméréséhez. A cumisüveg tatalmától függő megtöltés.A legtöbb cumisüveghez használható, illetve a bébiételes üvegek is beleférnek. Segítségével gyorsan és biztonságosan megmelegíthető a tej vagy a tápszer, anélkül, hogy a kisbaba egészséges fejlődéséhez nélkülözhetetlen tápanyagok károsodnának.- otthon és az autóban is használható- cumisüveg és bébiétel is melegíthető benne- 90 másodperc melegítési idő- egy gombnyomással működik- praktikus mérőedénnyel

19 990 Ft

Cumisüveges tápláláskor azonnali és hatékony segítséget jelent.Amikor eljön az etetés ideje, az előre lefejt és lehűtött tejet vagy bébiételt mielőbb fogyasztható állapotba kell hozni a csöppség számára, megkímélve ezzel őt és az édesanyát is a hosszú várakozásból adódó kényelmetlenségektől.Kíméletesen és egyenletesen melegíti fel az ételt a megfelelő hőmérsékletre, anélkül hogy túlmelegítené.Termék jellemzők: Akár 4 perc alatt is felmelegíti az ételt (az étel mennyiségétől és kiinduló hőmérsékletétől függően) A kíméletes melegítés segíti a fontos tápanyagok megőrzését az ételben A legtöbb típusú cumisüveghez és bébiételhez alkalmas Nem melegíti túl az anyatejet, tápszert, bébiételt sem Szobahőmérsékletről vagy hűtő hőmérsékletről is melegít és melegen is tartja az ételt Egyszerű, 1 gombos kezelés BPA-mentes

21 990 Ft

Gyors és egyszerű melegítésAkár 3 perc alatt elkészül*A hőmérséklet-szabályozós üvegmelegítő percek alatt elkészíti a meleg tápszert. Az intelligens hőmérséklet-szabályozó funkció úgy állítja be a melegítési programot, hogy a tej és a bébitápszer gyorsan felmelegedjen.Könnyű tisztítás• Könnyű tisztításAutomatikusan az ideális hőmérsékletre melegít• Akár egy órán át melegen tartja a tejet és automatikusan kikapcsolKiolvasztja a tejet és a bébiételeket• Felmelegíti a bébiételeket és a tejetPhilips Avent cumisüvegekhez és más vezető márkákhoz• Kompatibilis a legtöbb vezető cumisüveg- és bébiételüveg-márkávalAkár 3 perc alatt felmelegíti a tejet*• Kiolvasztó funkció fagyasztott tejhez és ételtárolókhoz• Intelligens hőmérséklet-szabályozási funkció a melegítési program beállításáértMűszaki adatokFeszültség: 220–240 V, 50/60 HzEnergiafogyasztás: 400 WBiztonsági besorolás: Class 1

22 990 Ft

Cumisüveges tápláláskor azonnali és hatékony segítséget jelent.Amikor eljön az etetés ideje, az előre lefejt és lehűtött tejet vagy bébiételt mielőbb fogyasztható állapotba kell hozni a csöppség számára, megkímélve ezzel őt és az édesanyát is a hosszú várakozásból adódó kényelmetlenségektől.Kíméletesen és egyenletesen melegíti fel az ételt a megfelelő hőmérsékletre, anélkül hogy túlmelegítené.Termék jellemzők:• Víz használata nélkül, mindössze 10 perc alatt melegít fel 150 ml anyatejet vagy tápszert testhőmérsékletűre (37°C).• Tökéletes az útközbeni etetéshez: könnyű és kompakt, kényelmesen elfér a hátizsákban vagy pelenkázótáskában• Kíméletes melegítés: a lassú melegítési technológia következtében nincsenek forró pontok• Egyenletesen melegít, miközben megőrzi az anyatejben vagy tápszerben lévő alapvető tápanyagokat• 3 hőmérséklet beállítás: 37°C / 40°C / 45°C• USB-ről tölthető: Type-C kábellel működik• Egyetlen feltöltéssel akár hét 150 ml-es vagy négy 260 ml-es palackot is felmelegíthet• Az összes Tommee Tippee cumisüveggel (kivéve az üveg cumisüvegeket) használható, plusz a mellékelt adapterek használatával más cumisüvegmárkákkal is kompatibilis• Könnyen használható: Csak fordítsd a melegítőt fejjel lefelé, majd csatlakoztasd rá az előkészített cumisüveget.Kapcsold be, és válaszd ki a kívánt hőmérsékletet. A melegítő elkezd melegíteni, ha elkészült, hangjelzést ad.

44 990 Ft
Nincs raktáron