Szűrés

Termék státusza
Ár
12 990 Ft - 47 990 Ft

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Készségfejlesztő fa játékok

-20%

A zene korlátlan lehetőségein túl a Baby Einstein Clever Composer Tune Table ™ Magic Touch ™ Activity Toy zenei élményt nyújt gyermeke számára. A fa aktív centrum a díjnyertes Magic Touch technológiával van felszerelve, amelynek köszönhetően a zene mindig kéznél van. Csak érintse meg a fa felületét, és kísérletezzen a hanggal. 22 hangszeres lehetőség és 3 játékmód arra ösztönzi gyermekét, hogy saját zeneszámait fedezze fel és hozza létre. A Tanulás „Learn“ módban a kicsi felfedezheti a hangszerek nevét, színeket és még sok mást. A "Silly" mód számos hangeffektust aktivál, így a lejátszási idő soha nem lesz unalmas. Távolítsa el az asztal lábát, és hozzon létre egy padlójátékot fiatalabb gyermekek vagy kistestvérek számára. A sokféle játékmóddal ez a zenei állomás az elkövetkező években is a család kedvence lesz!

49 990 Ft 
39 990 Ft
Kezdete: 2024.06.04 Vége: 2024.06.30
ÚJ

Élvezze az izgalmas zenei ritmusokat együtt a babával és a Baby Einstein™ Upbeat Tunes™ Magic Touch™ dobokkal. A Magic Touch™ technológiának köszönhetően gyermeke könnyedén felfedezheti a klasszikus dallamokat a valódi fadobon, és válthat a bongó, a dob, a csirke és a bárány hangok között. A 6 hónapos és annál idősebb gyermekek ritmusra találhatnak és saját dalokat játszhatnak, vagy az Einstein gomb megnyomásával 6 előre beállított népszerű dallamot aktiválhatnak. Ez a játék segíti a kisgyermekek motoros készségeinek és kreatív önkifejezésének fejlődését.

12 990 Ft
ÚJ

Zenélj, fedezd fel a hangokat és tanulj ritmusokat a Baby Einstein + Hape DJ Discovery Magic Touch lemezjátszóval. Az 50 dallam és hang lehetővé teszi, hogy a baba dalokba kezdjen, és ösztönözze a finommotoros készségeket. Ezzel a zenélő játékkal, amely minden egyes érintéssel és forgatással jutalmazza a baba kíváncsiságát, a baba imádni fogja a táncot és a zene felfedezését. A Magic Touch technológia segítségével a baba könnyedén zenélhet, és elősegíti az ok és okozat megértését. Az elsősorban FSC minősítésű fából készült lemezjátszón a baba megállíthatja és lejátszhatja az előre felvett dallamokat, keverheti a dallamokat, vagy pörgetheti a lemezt, hogy felgyorsítsa a tempót - akár egy igazi DJ! A gombok hangjai segítenek abban, hogy minden egyes dallam jól szóljon, a hangerőszabályzó pedig mindenki számára szórakoztatóvá teszi a zenélést! 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára.

12 990 Ft
ÚJ

Szeretné, ha gyermekei megtanulnának harmonikusan együtt játszani? A Together in Tune Drums™ egy zenei játék kisgyermekek és csecsemők számára, amely lehetővé teszi, hogy egyedül vagy testvérekkel és barátokkal együtt doboljanak. Vezeték nélkül csatlakozik a Together in Tune™ kollekció többi hangszeréhez hatótávolságon belül, és automatikusan párosodik, hogy gyönyörű zenét hozzon létre, amelyet anya és apa ugyanúgy élvezni fog, mint gyermekeik. A dobkészlet, a zongora és a gitár közötti biztonságos vezeték nélküli kapcsolat rádióhullámokon keresztül walkie-talkie-ként működik. A Hape™ és a Baby Einstein™ együttműködésében készült dobkészlet biztonságos a gyermekek számára, és ösztönzi a finommotoros készségek fejlődését. A Magic Touch™ technológia ötvözi a klasszikus fából készült játékok tartósságát és értékét a mai legmodernebb zenélő játéktechnológiával. Még a festett dobfelület legfinomabb megérintése is valódi dobhangokat produkál. A 4 üzemmóddal (Discover Mode - felfedezés; Perform Mode - előadás; Playful Mode - szórakozás; Band Mode - zenekar) és 10 népszerű dallammal ez a játék lehetővé teszi gyermeke számára, hogy saját ritmusokat alkosson, dallamokat rétegezzen, de egyszerű hangokat is létrehozhat, hogy saját dalokat alkosson. Ha zenei játékot keres babaköszöntőre vagy első születésnapi ajándéknak, akkor ez az igazi. A gombok nélküli, fából készült kialakításnak köszönhetően a dobkészlet könnyen tisztítható. Tartalmazza a hangerőszabályzót Kikapcsolás/Alacsony/Magas hangerő. Kisgyermekek és gyermekek számára 12 hónapos kortól alkalmas.

24 990 Ft
ÚJ

Biztosítsa gyermekének a megfelelő kulcsot a zene megbecsüléséhez és a kreatív kifejezéshez a Baby Einstein Magic Touch™ billentyűzettel. Ez a csodálatos, díjnyertes Magic Touch technológiával készült fa játék a baba ujjaihoz hozza a zenét... gombok és billentyűk nélkül! Az innovatív fa billentyűk nem a hagyományos módon működnek, hanem kizárólag a meleg ujjak érintésével. Nincs több gomb! A kétféle játékmód lehetőséget ad a babának, hogy saját zenét alkosson, vagy klasszikus dallamokkal együtt játsszon. A Freeplay módban a zenei lehetőségek végtelenek, és a baba zongora, xilofon, hip-hop és dob hangok között válthat. A Play Assist technológia segít a babának felfedezni egy új dalt a fények követésével, a Silly mód pedig különféle hanghatásokat aktivál. Ez az inspiráló játék a kisgyermekek számára bemutatja a színeket és a hangjegyeket, miközben a hangok segítségével megérteti az ok-okozati összefüggéseket. A leendő zenésze el fog ámulni, hogy az ujjai vagy a lábujjai hogyan tudnak zenét szerezni egy egyszerű koppintással! 

47 990 Ft

A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch zongora ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. Az innovatív, fából készült zongorabillentyűk nem hagyományos módon működnek, hanem a meleg ujjacskák érintésével. Nincs több gomb! A két játékmód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy együtt játszhat a klasszikus dallamokkal. A zongorához három lap tartozik, melyeken a dalok színes jegyzetekként vannak jelölve. A gyermek megtanulja a színkombinációkat a lapokon és a billentyűkön feltüntetett színek segítségével. Beállíthatja a hangerőt, ahol a hangminőséget a jó minőségű hangszóró garantálja. A Magic Touch zongora Németországban megnyerte a ToyAward 2019 díjat a Baby&Infant kategóriában, 2018-ban pedig a Grand Prix du Jouet díjat Franciaországban. A játék a Hape gyártóval együttműködve készült. Minden fa játék kiváló minőségű anyagokból, egyedi kialakítással, gyermekoktatási és környezetvédelmi ötletekkel ötvözve készül. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape, a fa játékgyártó teljesen megérti a környezetre mért hatásokat, és céljuk biztonságos és tiszta világot kínálni a gyermekeknek.

21 990 Ft