Szűrés

Termék státusza
Ár
1 590 Ft - 19 990 Ft
Márka

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Lázmérő, fülhőmérő

A babák részére fejlesztett lázmérő a szülők legjobb választása. Kényelmes, biztonságos és semmilyen kellemetlenséggel nem jár a babák számára.

2 490 Ft

Vízálló konstrukció. Gyors, preciz es megbizható mérés. Láz jelzése hanggal.

  • könnyű használat
  • hajlékony végű
  • LCD kijelző
  • 10 másodperc alatt méri le a testhőmérsékletet
  • mérési tartomány: 32,0-42,9°C (89,6-109,2°F)
  • pontos testhőmérséklet kijelzés ±0,1°C/0,2°F osztásban
  • hangjelzés a mérés végén
  • automatikus kikapcsolás
  • alacsony energiaszint jelzése
2 990 Ft
Tulajdonságai:, -mérési tartománya: 32,0°C-42,9°C, -nagy, digitális kijelző, -higany mentes, -flexibilis, -különösen precíz elektronikus műszer, ...
3 790 Ft

Infravörös homlok hőmérőA Medel NO CONTACT egy infravörös hőmérő, amely érintés nélkül képes érzékelni a testhőmérsékletet. Többfunkciós, és pontosan méri a testhőmérsékletet, valamint a tárgyak és folyadékok hőmérsékletét.Nagy, háttérvilágítású kijelzővel van felszerelve, így az értékek nappal és éjszaka is könnyen leolvashatók. Egy másodperc alatt érzékeli a hőmérsékletet a leolvasás végén hangjelzéssel, amely éjszakai üzemmódban kikapcsolható.Előnyei a következők: 1, Többfunkciós: emberi test/tárgy közt átváltható; éjszakai mód; lázriasztás; 30 mérést tárol a memóriában; háttérvilágítás 2. Éjszakai mód opció: Váltson át Éjszakai módra, hogy csökkentse a csecsemő alvás közbeni zavaró hatását. 3. Piros LED fény lázriasztáshoz: Ez az eszköz LED lámpával rendelkezik, amely figyelmezteti a felhasználót, hogy a mért érték meghaladja a 38°C-ot, és Emberi Test módban hangjelzést is ad. 4. 30 Felhasználói memória 5. Megvilágított háttérvilágítású kijelző 6. °C/°F kapcsolható funkció 7. Egymásodperces leolvasás 8. Automatikus kikapcsolás az energiatakarékosság érdekében 9. Alacsony akkumulátor töltöttség jelző10. Nagy LCD kijelzőOsztás: 0,1°CPontosság 35 - 42°C közt: plusz/mínusz 0,3°CMérési tartomány: emberi testen: 34 - 43°C, tárgyakon: 0-100°CMűködési környezet: 15 - 35°C, relatív páratartalom max. 85% (nem lecsapódó)Tápegység: 2 db AAA 1,5V alkáli elemMűködési távolság: 0,5-3 cmMemória: 30 mérési adatMéret: kb. 128,5 x 49 x 39 mmSúly: kb. 80g (elemekkel)A csomag a hőmérőn kívül elemeket is tartalmaz.

15 990 Ft

Vitammy Contec TP500 no contact infravörös hőmérő, érintésmentes lázmérő, minden korosztály számára

Jellemzők:

- Érintés nélküli homlokhőmérő infravörös pásztázással;
- Szakmai és háztartási használatra;
- Gyors hőmérséklet-értékelés 3 képernyő színnel;
- Mérési módszer - homlok;
- Gyors válaszidő (1 másodperc);
- Memória 30 méréshez;
- Minden korosztály számára;
- Mérési távolság 3 cm;
- Automatikus kikapcsolás és energiatakarékosság;
- A hőmérséklet kijelzése ° C-ban és ° F-ban.

Gyors és pontos mérés

Contec TP500 hőmérő valós időben (kevesebb, mint 1 s alatt) méri a test hőmérsékletét 1-3 cm távolságból. A gyors működés a nagy érzékenységű lencsék ultramérsékelt érzékelőjének köszönhető. A hőmérő kifejezett működtetése megkönnyíti a hőmérséklet mérését csecsemőknél és gyermekeknél. Mivel ez nem igényel semmilyen interakciót a gyermek testének bármely részével, nem ijesztő és az élet első napjaitól kezdve használható.

Ez az eszköz folyamatosan több mérést képes végrehajtani. A mérések között nem kell várakozni.

Az energiatakarékosság érdekében a hőmérő 5 másodperces szünet után automatikusan kikapcsol. A készülék 2 db AAA elemmel (DC3V) működik, amelyek elegendőek körülbelül 600 mérés elvégzéséhez.

A hőmérő képernyője 3 színnel világít, a mérési eredménytől függően: zöld - normál hőmérséklet, sárga - magas hőmérséklet, piros - magas láz.

15 990 Ft

A Neno Medic T02 hőmérővel gyorsan, kényelmesen és biztonságosan tudjuk megmérni gyermekünk hőmérsékletét. Csak irányítsuk az érzékelőt a homlokukra, és a gomb megnyomása után a kijelzőn megjelenik a mért érték.MODERN DIZÁJNKifinomult, letisztult forma jellemzi a Neno Medic T02 hőmérőjét. Az egy gombos működés, és a nagy kijelző teszi vonzóvá a használatát.GYEREKJÁTÉKA Neno Medic T02 hőmérővel biztonságosan és gyorsan meg tudod mérni gyermeked hőmérsékletét. Irányítsd az érzékelőt gyermeked homlokára, nyomd meg a gombot, és a mért érték megjelenik a kijelzőn.SZAKMAI MÉRÉSA Neno Medic T02 ideális orvosi mérésekhez is. A hőmérőt a Gyógyszerek, Orvostechnikai Készülékek és Biocid termékek Nyilvántartási Hivatala regisztrálta.INFRAVÖRÖS TECHNOLÓGIAA Neno Medic T02 infravörös technológiát használ. A hőmérő érintés mentesen fogadja az infravörös sugárzás hullámait, és ezek alapján állapítja meg a test hőmérsékletét.MÉRÉS ÉS HASZNÁLATA Neno Medic T02 hőmérő használata nagyon egyszerű. Elég, ha a készüléket 1,5-5 cm távolságban tartod a mérni kívánt személy homlokától, és a gomb megnyomása után szempillantás alatt a kijelzőn megjelenik a mért érték.Mérési pont: homlokMérési távolság: 1,5-5 cmMérési tartomány: Testhőmérséklet 32,0°C ~ 42,2°C (89,6°F ~ 108°F)Mérési pontosság: ± 0,2°C (35,0°C ~ 42,0°C) / 0,4°F (95,0°F ~ 107,6°F)Mértékegységek: Celsius-fok (°C) vagy Fahrenheit-fok (°F)Memória: 32 mérésHőmérséklet riasztás: igen, 38°C felett hangjelzésTápellátás: DC3V AAA elem, x2 – nem tartozékAutomatikus kikapcsolás: 1 perc inaktivitás utánÜzemi hőmérséklet: 16-35°CRelatív páratartalom: 15-80%Tárolási hőmérséklet: -20 ~ 55°CTárolási páratartalom: 15-93%Méretek: 150x37x16,3 mmSúly: 51g- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

15 990 Ft

Gyors, pontos és könnyű használni. A kisméretű végződés ideális az újszülöttek lázméréséhez, ugyanakkor az egész család használhatja. A használathoz tegye be óvatosan a baba fülébe, egyenesen a dobhártya irányába, nyomja meg a gombot, és a hőmérséklet 1 másodpercen belül megjelenik a nagyméretű LCD kijelzőn. Láz veszélye esetén a fülhőmérő sípoló hanggal és piros fénnyel figyelmeztet. 20 korábbi leolvasást képes elraktározni, így könnyen nyomon követhető a változás.Jellemzői:- Gyors és pontos: A nagy, könnyen leolvasható LCD kijelzőn mindössze 1 másodperc alatt pontos testhőmérséklet-leolvasás jelenik meg.- 3 hónapos kortól használható, egyszerűen helyezze be a lázmérő kis hegyét a gyermek fülébe, ezt követően nyomja meg a mérő gombot.- Celsius és Fahrenheit: Könnyedén válthat a °C és °F között.- Lázriasztás: Ha magas hőmérsékletet (37,6°C-os vagy magasabb érték) észlel, a hőmérő sípol, és a jelzőfény pirosra vált, amely figyelmeztet a lehetséges lázra. A zöld fény a normál hőmérsékletet jelzi- Belső memória: A praktikus memória funkció tárolja és előhívja az utolsó 20 hőmérsékleti értéket, így könnyedén nyomon követheti gyermeke hőmérsékletét az idő múlásával.- Csendes mód: A digitális hőmérő néma üzemmódba kapcsolható, így megmérheti az alvó baba hőmérsékletét anélkül, hogy zavarná őt.- QR-kód: Az érintésmentes hőmérő fogantyúján található QR-kód összekapcsolja okostelefonját egy Használati videóval, így biztosítva, hogy az utasítások mindig kéznél legyenek, amikor csak szüksége van rájuk.- Higiéniai védőburkolattal ellátva, így a digitális hőmérőt tisztán és pormentesen tarthatja a két használat között.- 2db AAA elemmel működik, amely tartozék.- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

15 990 Ft

Részletes információ:

  • Gyors és biztonságos hőmérsékletmérés - 2 másodpercen belül
  • Pontos - Mérés +/- 0,2 ° C pontossággal
  • Fehér LED kijelző, Egyszerű kezelés
  • Érintés nélküli hőmérő
  • Tárolja az utolsó 32 mérési eredményt
  • 38 ° C felett riaszt
  • Automatikus kikapcsolás


MŰSZAKI ADATOK

  • mérési pontosság: +/- 0,2 ° C
  • testhőmérséklet mérési tartománya: 34 ° C - 43 ° C
  • felületi hőmérséklet mérési tartománya: 0 ° C - 100 ° C
  • Orvostechnikai eszköz
16 990 Ft

A Neno Medic T05 érintésmentes hőmérő infravörös technológiával méri a hőmérsékletet. Nem csak testhőt, de akár a gyermek fürdővizét, vagy az étel hőmérsékletét is megtudod mérni. A kijelző a mért értékek alapján elszíneződik, a normál zöld, láz esetén narancssárga, magas láz esetén pedig pirosra vált. Ergonomikusan kialakított fogantyúja biztos használatot tesz lehetővé mindenki számára.

16 990 Ft

Lorelli digitális lázmérő flexibilis végű

Praktikus lázmérő flexibilis véggel, megkönnyíti a gyors hőmérést.

1 590 Ft
Nincs raktáron

Nuvita Digitális cumihőmérő 2010

  

- Egyszerűen használható cumihőmérő.
- A babákat nem zavarja a mérés folyamata.
- BPA mentes anyagból készült.
- Digitális kijelzővel rendelkezik.

Elemmel működik, amely tartozéka a csomagnak.

3 990 Ft
Nincs raktáron

Gyors, pontos és könnyű használni. A kisméretű végződés ideális az újszülöttek lázméréséhez, ugyanakkor az egész család használhatja, 8 db műanyag védőkupak található a csomagban.A használathoz helyezze a higiénikus műanyag védőkupakot a kúp alakú végződésre, majd pattintsa a helyére. Ezután tegye be óvatosan a baba fülébe, egyenesen a dobhártya irányába, nyomja meg a gombot, és a hőmérséklet 2 másodpercen belül megjelenik a nagyméretű LCD kijelzőn.Láz veszélye esetén a fülhőmérő 1 hosszú majd 3 rövid sípoló hanggal figyelmeztet. 9 korábbi leolvasást képes elraktározni, így könnyen nyomon követhető a változás.- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

15 990 Ft
Nincs raktáron