Szűrés

Termék státusza
Ár
1 590 Ft - 19 990 Ft
Márka

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Lázmérő, fülhőmérő

Vízálló konstrukció. Gyors, preciz es megbizható mérés. Láz jelzése hanggal.

  • könnyű használat
  • hajlékony végű
  • LCD kijelző
  • 10 másodperc alatt méri le a testhőmérsékletet
  • mérési tartomány: 32,0-42,9°C (89,6-109,2°F)
  • pontos testhőmérséklet kijelzés ±0,1°C/0,2°F osztásban
  • hangjelzés a mérés végén
  • automatikus kikapcsolás
  • alacsony energiaszint jelzése
2 990 Ft

Infravörös homlok hőmérőA Medel NO CONTACT egy infravörös hőmérő, amely érintés nélkül képes érzékelni a testhőmérsékletet. Többfunkciós, és pontosan méri a testhőmérsékletet, valamint a tárgyak és folyadékok hőmérsékletét.Nagy, háttérvilágítású kijelzővel van felszerelve, így az értékek nappal és éjszaka is könnyen leolvashatók. Egy másodperc alatt érzékeli a hőmérsékletet a leolvasás végén hangjelzéssel, amely éjszakai üzemmódban kikapcsolható.Előnyei a következők: 1, Többfunkciós: emberi test/tárgy közt átváltható; éjszakai mód; lázriasztás; 30 mérést tárol a memóriában; háttérvilágítás 2. Éjszakai mód opció: Váltson át Éjszakai módra, hogy csökkentse a csecsemő alvás közbeni zavaró hatását. 3. Piros LED fény lázriasztáshoz: Ez az eszköz LED lámpával rendelkezik, amely figyelmezteti a felhasználót, hogy a mért érték meghaladja a 38°C-ot, és Emberi Test módban hangjelzést is ad. 4. 30 Felhasználói memória 5. Megvilágított háttérvilágítású kijelző 6. °C/°F kapcsolható funkció 7. Egymásodperces leolvasás 8. Automatikus kikapcsolás az energiatakarékosság érdekében 9. Alacsony akkumulátor töltöttség jelző10. Nagy LCD kijelzőOsztás: 0,1°CPontosság 35 - 42°C közt: plusz/mínusz 0,3°CMérési tartomány: emberi testen: 34 - 43°C, tárgyakon: 0-100°CMűködési környezet: 15 - 35°C, relatív páratartalom max. 85% (nem lecsapódó)Tápegység: 2 db AAA 1,5V alkáli elemMűködési távolság: 0,5-3 cmMemória: 30 mérési adatMéret: kb. 128,5 x 49 x 39 mmSúly: kb. 80g (elemekkel)A csomag a hőmérőn kívül elemeket is tartalmaz.

15 990 Ft

Rugalmas érzékelő vég a kényelmes használatért10 másodperc mérési idő.

 

- Gyors, egyszerű és pontos

- Tizedpontosság /- 0,1 C

- Formatervezett kialakítás

- Biztos mérési pontosság

- Az utolsó mérést tárolja

- Hangjelzés a mérés befejezésekor

 

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. 

2 590 Ft

Vitammy Contec TP500 no contact infravörös hőmérő, érintésmentes lázmérő, minden korosztály számára

Jellemzők:

- Érintés nélküli homlokhőmérő infravörös pásztázással;
- Szakmai és háztartási használatra;
- Gyors hőmérséklet-értékelés 3 képernyő színnel;
- Mérési módszer - homlok;
- Gyors válaszidő (1 másodperc);
- Memória 30 méréshez;
- Minden korosztály számára;
- Mérési távolság 3 cm;
- Automatikus kikapcsolás és energiatakarékosság;
- A hőmérséklet kijelzése ° C-ban és ° F-ban.

Gyors és pontos mérés

Contec TP500 hőmérő valós időben (kevesebb, mint 1 s alatt) méri a test hőmérsékletét 1-3 cm távolságból. A gyors működés a nagy érzékenységű lencsék ultramérsékelt érzékelőjének köszönhető. A hőmérő kifejezett működtetése megkönnyíti a hőmérséklet mérését csecsemőknél és gyermekeknél. Mivel ez nem igényel semmilyen interakciót a gyermek testének bármely részével, nem ijesztő és az élet első napjaitól kezdve használható.

Ez az eszköz folyamatosan több mérést képes végrehajtani. A mérések között nem kell várakozni.

Az energiatakarékosság érdekében a hőmérő 5 másodperces szünet után automatikusan kikapcsol. A készülék 2 db AAA elemmel (DC3V) működik, amelyek elegendőek körülbelül 600 mérés elvégzéséhez.

A hőmérő képernyője 3 színnel világít, a mérési eredménytől függően: zöld - normál hőmérséklet, sárga - magas hőmérséklet, piros - magas láz.

15 990 Ft

A Neno Medic T02 hőmérővel gyorsan, kényelmesen és biztonságosan tudjuk megmérni gyermekünk hőmérsékletét. Csak irányítsuk az érzékelőt a homlokukra, és a gomb megnyomása után a kijelzőn megjelenik a mért érték.MODERN DIZÁJNKifinomult, letisztult forma jellemzi a Neno Medic T02 hőmérőjét. Az egy gombos működés, és a nagy kijelző teszi vonzóvá a használatát.GYEREKJÁTÉKA Neno Medic T02 hőmérővel biztonságosan és gyorsan meg tudod mérni gyermeked hőmérsékletét. Irányítsd az érzékelőt gyermeked homlokára, nyomd meg a gombot, és a mért érték megjelenik a kijelzőn.SZAKMAI MÉRÉSA Neno Medic T02 ideális orvosi mérésekhez is. A hőmérőt a Gyógyszerek, Orvostechnikai Készülékek és Biocid termékek Nyilvántartási Hivatala regisztrálta.INFRAVÖRÖS TECHNOLÓGIAA Neno Medic T02 infravörös technológiát használ. A hőmérő érintés mentesen fogadja az infravörös sugárzás hullámait, és ezek alapján állapítja meg a test hőmérsékletét.MÉRÉS ÉS HASZNÁLATA Neno Medic T02 hőmérő használata nagyon egyszerű. Elég, ha a készüléket 1,5-5 cm távolságban tartod a mérni kívánt személy homlokától, és a gomb megnyomása után szempillantás alatt a kijelzőn megjelenik a mért érték.Mérési pont: homlokMérési távolság: 1,5-5 cmMérési tartomány: Testhőmérséklet 32,0°C ~ 42,2°C (89,6°F ~ 108°F)Mérési pontosság: ± 0,2°C (35,0°C ~ 42,0°C) / 0,4°F (95,0°F ~ 107,6°F)Mértékegységek: Celsius-fok (°C) vagy Fahrenheit-fok (°F)Memória: 32 mérésHőmérséklet riasztás: igen, 38°C felett hangjelzésTápellátás: DC3V AAA elem, x2 – nem tartozékAutomatikus kikapcsolás: 1 perc inaktivitás utánÜzemi hőmérséklet: 16-35°CRelatív páratartalom: 15-80%Tárolási hőmérséklet: -20 ~ 55°CTárolási páratartalom: 15-93%Méretek: 150x37x16,3 mmSúly: 51g- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

15 990 Ft

Részletes információ:

  • Gyors és biztonságos hőmérsékletmérés - 2 másodpercen belül
  • Pontos - Mérés +/- 0,2 ° C pontossággal
  • Fehér LED kijelző, Egyszerű kezelés
  • Érintés nélküli hőmérő
  • Tárolja az utolsó 32 mérési eredményt
  • 38 ° C felett riaszt
  • Automatikus kikapcsolás


MŰSZAKI ADATOK

  • mérési pontosság: +/- 0,2 ° C
  • testhőmérséklet mérési tartománya: 34 ° C - 43 ° C
  • felületi hőmérséklet mérési tartománya: 0 ° C - 100 ° C
  • Orvostechnikai eszköz
16 990 Ft

A Neno Medic T05 érintésmentes hőmérő infravörös technológiával méri a hőmérsékletet. Nem csak testhőt, de akár a gyermek fürdővizét, vagy az étel hőmérsékletét is megtudod mérni. A kijelző a mért értékek alapján elszíneződik, a normál zöld, láz esetén narancssárga, magas láz esetén pedig pirosra vált. Ergonomikusan kialakított fogantyúja biztos használatot tesz lehetővé mindenki számára.

16 990 Ft

Gyors, pontos és könnyű használni. A kisméretű végződés ideális az újszülöttek lázméréséhez, ugyanakkor az egész család használhatja. A használathoz tegye be óvatosan a baba fülébe, egyenesen a dobhártya irányába, nyomja meg a gombot, és a hőmérséklet 1 másodpercen belül megjelenik a nagyméretű LCD kijelzőn. Láz veszélye esetén a fülhőmérő sípoló hanggal és piros fénnyel figyelmeztet. 20 korábbi leolvasást képes elraktározni, így könnyen nyomon követhető a változás.Jellemzői:- Gyors és pontos: A nagy, könnyen leolvasható LCD kijelzőn mindössze 1 másodperc alatt pontos testhőmérséklet-leolvasás jelenik meg.- 3 hónapos kortól használható, egyszerűen helyezze be a lázmérő kis hegyét a gyermek fülébe, ezt követően nyomja meg a mérő gombot.- Celsius és Fahrenheit: Könnyedén válthat a °C és °F között.- Lázriasztás: Ha magas hőmérsékletet (37,6°C-os vagy magasabb érték) észlel, a hőmérő sípol, és a jelzőfény pirosra vált, amely figyelmeztet a lehetséges lázra. A zöld fény a normál hőmérsékletet jelzi- Belső memória: A praktikus memória funkció tárolja és előhívja az utolsó 20 hőmérsékleti értéket, így könnyedén nyomon követheti gyermeke hőmérsékletét az idő múlásával.- Csendes mód: A digitális hőmérő néma üzemmódba kapcsolható, így megmérheti az alvó baba hőmérsékletét anélkül, hogy zavarná őt.- QR-kód: Az érintésmentes hőmérő fogantyúján található QR-kód összekapcsolja okostelefonját egy Használati videóval, így biztosítva, hogy az utasítások mindig kéznél legyenek, amikor csak szüksége van rájuk.- Higiéniai védőburkolattal ellátva, így a digitális hőmérőt tisztán és pormentesen tarthatja a két használat között.- 2db AAA elemmel működik, amely tartozék.- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

19 990 Ft

Lorelli digitális lázmérő flexibilis végű

Praktikus lázmérő flexibilis véggel, megkönnyíti a gyors hőmérést.

1 590 Ft
Nincs raktáron
Tulajdonságai:, -mérési tartománya: 32,0°C-42,9°C, -nagy, digitális kijelző, -higany mentes, -flexibilis, -különösen precíz elektronikus műszer, ...
3 790 Ft
Nincs raktáron

Nuvita Digitális cumihőmérő 2010

  

- Egyszerűen használható cumihőmérő.
- A babákat nem zavarja a mérés folyamata.
- BPA mentes anyagból készült.
- Digitális kijelzővel rendelkezik.

Elemmel működik, amely tartozéka a csomagnak.

3 990 Ft
Nincs raktáron

Gyors, pontos és könnyű használni. A kisméretű végződés ideális az újszülöttek lázméréséhez, ugyanakkor az egész család használhatja, 8 db műanyag védőkupak található a csomagban.A használathoz helyezze a higiénikus műanyag védőkupakot a kúp alakú végződésre, majd pattintsa a helyére. Ezután tegye be óvatosan a baba fülébe, egyenesen a dobhártya irányába, nyomja meg a gombot, és a hőmérséklet 2 másodpercen belül megjelenik a nagyméretű LCD kijelzőn.Láz veszélye esetén a fülhőmérő 1 hosszú majd 3 rövid sípoló hanggal figyelmeztet. 9 korábbi leolvasást képes elraktározni, így könnyen nyomon követhető a változás.- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

15 990 Ft
Nincs raktáron