Szűrés

Termék státusza
Ár
950 Ft - 42 150 Ft
Márka

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Szoptatási kiegészítők

-20%

Részletes információ:

A Lansinoh mosható melltartóbetét 3 rétegű technológiája tökéletes védelmet biztosít a szivárgás ellen:

1 – Belső réteg, szuper puha és megvédi a legérzékenyebb bőrt is (100% poliészter TPU-val).

2 – Nedvszívó mag, természetes növényi rostokat tartalmaz, ami gyorsan felszívja a nedvességet és tiszta, száraz érzést biztosít (80% bambusz viszkóz, 20% poliészter).

3 – Külső réteg, vízálló, diszkrét használatot biztosít (100% poliészter). 

Egyedülálló csepp alakú, ezért idomul a testhez és kényelmesen illeszkedik. Szélei csúszásmentesek, a betét mindig a helyén marad. Könnyű használni. Mosás után is megtartja formáját. Mosózsákjában 40°C-on mosható.

 

  • Puha belső rétege példátlan kényelmet biztosít még a legérzékenyebb bőrű anyák számára is.
  • Diszkrét és kényelmes illeszkedés, egyedülálló, könnycsepp alakú forma, amely idomul a mellhez, hogy kényelmes illeszkedést biztosítson, észrevehető vonalak nélkül.
  • Speciális nedvszívó magja növényi rostokat tartalmaz, így azonnal felszívja a nedvességet és gyorsan szárad. Nincs több átázás!
  • Az újra és újra használható mosható melltartóbetétek 40°C-on egyszerűen mosógépben moshatók az erre a célra biztosított mosózsákban!

 

4 490 Ft 
3 590 Ft
Kezdete: 2024.02.28 Vége: 2024.03.31
-38%

Míg az egyik kismamának nehezen indul be a szoptatás, a másiknak a túlzott tejtermeléssel kell megküzdenie.

 

Te melyik csoportba tartozol?

Kevés az anyatej vagy túltermelődik és folyton szivárog?

 

Akármelyik tábort is erősíted azt biztosan nem szeretnéd, ha egy csepp is kárba menne.

 

Megoldás a tejgyűjtő kagyló!

 

Ha túl sok az anyatej:

 

Szoptatások között:

Az erős tejleadó reflex miatt gyakran folyhat a tej a szoptatások közben is.

 

Ilyenkor segíthet a tejgyűjtő kagyló a melltartóba helyezve, a gyakori szoptatás vagy a fejés.

 

Szoptatás alatt:

Szoptatás közben a másik mellre helyezve a tejgyűjtő kagyló felfogja a kicsorduló anyatejet.

 

Szoptatás végén:

Segít, ha a pici már nem éhes, de a tejcsi még jön. Szoptatás végén a maradék tej veszteség nélkül összegyűjthető.

 

Ha túl kevés az anyatej:

 

Stimulálja a tejleadó reflex beindítását, fenntartását és az anyatej kiürülését, segítségével fokozható a tejmennyiség.

 

Kényelem és védelem a mindennapokra, foltmentesen tarja a felsőd és segít a szoptatások közötti kicsorduló tej megtartásában.

7 990 Ft 
4 990 Ft
Kezdete: 2024.03.16 Vége: 2024.04.30
-24%

Ezt a növényi alapú gyógyhatású balzsamot úgy fejlesztették ki, hogy ápolja az érzékeny mellbimbót és a száraz bőrt.
Az organikus összetevők egyedülálló keveréke biztonságos az anyának várandósan és a baba megszületése után is.  Használható a szoptatás időszakában, mert szagtalan, íztelen és színtelen.
7 organikus összetevőből készült, amelyek segítik a bőr hidratálását és megnyugtatását. A selymesen sima állaga miatt könnyen alkalmazható és gyengéd az érzékeny bőrhöz.

8 490 Ft 
6 490 Ft
Kezdete: 2024.03.01 Vége: 2024.03.31

Szilikon tejgyűjtő, használata egyszerű és praktikus. 100%-ban biztonságos, BPA-mentes. Segítségével összegyűjthetők az értékes anyatejcseppek a szoptatások alkalmával és az etetések közötti időszakokban.- Rugalmas anyagból készült- Ergonomikus kialakítás- Tökéletesen illeszkedik a mell formájához- Alkalmazása csendes és kis méretéből adódóan bárhová magunkkal vihető és diszkréten használható- Műanyag fedél tartozik hozzá, amivel higiénikusan tárolható és segítségével megelőzhető a tej kiömlése- 90 ml- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

2 790 Ft

Mellbimbó kiemelö, melynek használata ajánlott a lapos vagy befelé forduló mellbimbókhoz, közvetlenül a szoptatás megkezdése elött. Nem törik, BPA-mentes müanyagból készült. A pumpa és a tölcsér szétszedhetö fertötlenítéskor!

Gyengéd, de hatékony szívóhatás.

HASZNÁLAT: Helyezze a bimbóra a kis tölcsért, légmentesen, és nyomja meg többször a gumipumpát, míg a bimbó kiemelkedik, majd kezdheti a mellböl táplálást vagy váltson át egy mellszívó készülékre a fejéshez.

A terméket csak rendeltetésszerüen használja, mellbimbó-kiemelésre.

Tej lefejésére nem alkalmas, mellszívóként ezért nem használható.

Tölcsér fertötlenítése:

Hideg fertötlenítö oldatban vagy elektromos forró gözsterilizálóban vagy forralt vízben.

Mikrohullámú sütöben történö gözös fertötlenítés tilos, mert a termék megolvadhat, ha rosszul állítja be a mikrót.

A gumipumpa leszedhetö, és azt nem kell fertötleníteni, csak elmosni.

2 990 Ft

Rövid idejű segítség szoptatás idejénAz összes MAM-termék BPA- és BPS-mentes anyagokból készül. MAM SkinSoft™ szilikon: könnyedén elfogadják a babák – az ismerős érzésért Ezt a terméket praktikus sterilizáló- és szállítódobozban szállítjuk – így kényelmesen és időtakarékosan sterilizálható a mikrohullámú sütőbenA MAM mellbimbóvédő rövid idejű segítséget nyújt a szoptatás alatt. Nagyon megkönnyíti a szopást a baba számára, mert annyira ismerős érzést kelt. Ez selymesen puha felületének és természetes formájának köszönhető. Az első használat előtt kérd szülésznő vagy szoptatási tanácsadó véleményét.- kíméletes bimbóvédelem sebes mellbimbóknak.- SkinSoftTM szilikon a természetes érzésért.- egyedülálló forma a maximális bőrkontaktusért- csomagonként két darab.- sterilizálható tárolódobozban szállítjuk.1. SKIN SOFTTM SZILIKONSelymesen puha szilikonfelszín – az ismerős érzésért. 2. ANYAG Nagyon vékony szilikon – a maximális bőrkontaktusért. 3. TEXTURÁLT FELÜLET Beengedi a levegőt a baba bőre és a mellbimbóvédő közé. Különösen gyengéd a baba bőréhez. 4. MAM FORMA Engedi, hogy a baba érezze a mama bőrét és illatát. Mérete: 20mm2db/csomag

3 290 Ft

Rövid idejű segítség szoptatás idejénAz összes MAM-termék BPA- és BPS-mentes anyagokból készül. MAM SkinSoft™ szilikon: könnyedén elfogadják a babák – az ismerős érzésért Ezt a terméket praktikus sterilizáló- és szállítódobozban szállítjuk – így kényelmesen és időtakarékosan sterilizálható a mikrohullámú sütőbenA MAM mellbimbóvédő rövid idejű segítséget nyújt a szoptatás alatt. Nagyon megkönnyíti a szopást a baba számára, mert annyira ismerős érzést kelt. Ez selymesen puha felületének és természetes formájának köszönhető. Az első használat előtt kérd szülésznő vagy szoptatási tanácsadó véleményét.- kíméletes bimbóvédelem sebes mellbimbóknak.- SkinSoftTM szilikon a természetes érzésért.- egyedülálló forma a maximális bőrkontaktusért- csomagonként két darab.- sterilizálható tárolódobozban szállítjuk.1. SKIN SOFTTM SZILIKONSelymesen puha szilikonfelszín – az ismerős érzésért. 2. ANYAG Nagyon vékony szilikon – a maximális bőrkontaktusért. 3. TEXTURÁLT FELÜLET Beengedi a levegőt a baba bőre és a mellbimbóvédő közé. Különösen gyengéd a baba bőréhez. 4. MAM FORMA Engedi, hogy a baba érezze a mama bőrét és illatát. Mérete: 17mm2db/csomag

3 290 Ft

Hatalmas segítséget jelent a szoptatás alatt igénybe vett anyamellnek, másodlagos bőrrétegként viselkedik a berepedezett, gyulladt mellbimbón használva.Szag- és ízmentes, lágy, extra vékony szilikonból készült. A cumi végén található lyukakon keresztül a kisbaba könnyedén szoptatható, a pajzs körül pedig továbbra is érezheti az édesanya bőrét és illatát.Higiénikus tartó és sterilizáló dobozzal, így táskába is könnyedén betehető.Termék jellemzők: 2 db van a csomagban Lágy, extra vékony szilikonból Szag- és ízmentes Az anyamell természetes lágyságát, rugalmasságát utánozza Bőrkontaktust tesz lehetővé a szoptatás alatt Higiénikus tartó és sterilizáló dobozzal BPA-mentes

3 990 Ft

A mell a szoptatás ideje alatt fokozott igénybevételnek van kitéve. Szopás közben a baba nyelve úgy mozog a mellbimbón, mint egy finom smirgli és akár komoly fájdalmat is okozhat az édesanyának. A szoptatásra való felkészüléskor és a szoptatás ideje alatt is különös gondot kell fordítani a mellek helyes ápolására és gondozására. A finom ápoló balzsam teljesen hypoallergén, nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot, színezéket és tartósítószert! A modern pumpás adagolóval higiénikusan alkalmazható könnyű krém tiszta lanolint és aloe vera kivonatot tartalmaz. Nagyon fontos, hogy szoptatás előtt szükségtelen lemosni a mellről, hiszen ez a mellkrém minden káros anyagtól mentes!

4 590 Ft

Gyűjts össze minden csepp értékes tejet tejgyűjtőnkkel, amelyet diszkréten tarthatsz a melltartódban! Tejgyűjtő és mellszívó egyben: nyomd meg a kis kört, és még több tej folyik a vákuumnak köszönhetően!Tejgyűjtőnk nagyon diszkrét. Gondosan úgy tervezték, hogy illeszkedjen a melltartóhoz. Tedd bele, és fejd a tejet anélkül, hogy tartanod kéne!Ez a varázslatos tároló nem csak összegyűjti a tejet, hanem ki is vonja. Csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a gombot, hogy több tejet gyűjtsön.Kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti tejgyűjtőnket – utazásra vagy munkahelyére.Mindössze 3 darabból áll, így gyorsan és egyszerűen szétszedhető és kitisztítható.A kagyló kiváló minőségű szilikonból készült. Ennek köszönhetően a tejgyűjtő tökéletesen alkalmazkodik a mell formájához, és védi bőrét az irritációtól.A termék minden darabja speciális anyagból készült, amely alkalmas élelmiszerekkel való érintkezésre és BPA-mentes• Súly 100 g• A tároló űrtartalma 60 ml• A kagyló anyaga: 100% szilikon• A tartály anyaga: PPCsomagolás mérete: 11,5 x 10,5 x 6Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

5 190 Ft

Chicco anyatejgyűjtő kagyló, 2 db

 

Ha a tejszivárgás annyira erős, (főleg szoptatás közben) hogy a melltartóbetét már nem elég, vagy szeretnénk, ha nem veszne kárba a szoptatás kezdeti szakaszában a másik mellből kicsepegő anyatej,
az anyatejgyűjtő kagyló segít, illetve nagy hasznát vehetjük kisebesedett mellbimbó esetén is.

5 490 Ft

A szilikon mellbimbóvédő védi az érzékeny mellbimbókat a szoptatás ideje alatt fellépő irritációtól. A szelíd és lágy szilikon természetesen biztosítja a csecsemő szopását.

A bimbóvédő alakja tökéletesen alkalmazkodik a mell alakjához. A pajzsok hatékonyan támogatják a szoptatást a csecsemő szopási problémái során, lapos vagy befelé forduló mellbimbók esetén. Nem változtatja meg a tej ízét és illatát, és nem tartalmaz bisfenolt.

Átlátszó tartódobozzal.

1 290 Ft

A szilikon mellbimbóvédő védi az érzékeny mellbimbókat a szoptatás ideje alatt fellépő irritációtól. A szelíd és lágy szilikon természetesen biztosítja a csecsemő szopását.

A bimbóvédő alakja tökéletesen alkalmazkodik a mell alakjához. A pajzsok hatékonyan támogatják a szoptatást a csecsemő szopási problémái során, lapos vagy befelé forduló mellbimbók esetén. Nem változtatja meg a tej ízét és illatát, és nem tartalmaz bisfenolt.

Átlátszó tartódobozzal.

1 290 Ft

Pompás 24 darabos Philips Avent eldobható nappali melltartóbetét.Hatékony védelmet szolgáltat a baktériumok elszaporodásával szemben.Klinikailag tesztelt.A betét kivételes vékonysága, valamint puhasága komfortos viseletet nyújt.Ragasztócsík által akármilyen melltartón egyszerűen lehet rögzíteni.Nagy nedvszívó képességgel van ellátva.Anyaga: pamut, valamint egyéb természetes anyagok- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

1 490 Ft

Ultra vékony, szárazon tartó, egyedülállóan nedvszívó. Átlélegző tulajdonságú. Extra nagy méretű két tapadócsíkja biztosítja, hogy a melltartódba ne mozduljon el. Speciális „kék magja” azonnal felszívja a nedvességet és súlyának 20-szorosát képes megtartani.

1 990 Ft

Nincs több kör alakú betét, ami kikandikál a melltartóból. Az új Made for Me melltartóbetétek egyedi formával és többféle méretben készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek. A mérettáblázat és a melltartó méret segítségével könnyen meghatározható, hogy S, M, vagy L méret lesz a megfelelő, biztosítva a megfelelő illeszkedést. Kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, megakadályozzák a tejszivárgást, a könnyen lehúzható öntapadó csíkok segítségével a melltartó belsejéhez rögzíthetők. Többrétegű: nem egy, kettő, vagy három, hanem ÖT RÉTEG biztosítja a védelmet. A nedvességálló bélés és az ultra nedvszívó rétegek a ruházatot szárazon tartják, miközben a puha és légáteresztő anyag kényelmes érzést nyújt.Különleges alakjának köszönhetően bármilyen melltartóval bátran viselhető, diszkrét védelmet nyújt, senki nem fogja látni, hogy ott van.Termék jellemzők:• Egyedi forma, tökéletes illeszkedés – nincs többé kör alakú betét• Többféle méretben: S, M, L• Garantált szivárgásmentesség• 5 réteg biztosítja a védelmet: ultra nedvszívó rétegek és nedvességálló bélés• Selymesen puha, légáteresztő anyag• Könnyen lehúzható öntapadó csíkkal, így a helyén marad• Kettesével csomagolva: higiénikusan a táskába is betehető- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

2 590 Ft

Ezekben a melltartó betétekben megbízhat. Mert hosszú ideig szárazon tartanak,pedig olyan vékonyak, hogy kívülről láthatatlanok.A ragasztószalagnak köszönhetően mindig a helyükön maradnak.Ennek köszönhetően az anyukák kellemesen érzik magukat a szoptatási időszakban.Jellemzői:- ultra vékony- 30db-os kiszerelés- maximális nedvszívó képességű és légáteresztő- egyszerű használat - a ragasztócsík gondoskodik a biztos tartásról és megakadályozza az elcsúszást- innováció - az ultra vékony forma és a maximális nedvszívó képesség kombinációja egyedülálló- a szoptatási időszakban garantálja a hosszan tartó, kellemes közérzetet- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

2 640 Ft

Pompás 60 darabos Philips Avent eldobható nappali melltartóbetét.Ultra nedvszívó képességgel van ellátva (hármas rétegű mag).Száraz, illetve kényelmes érzést szolgáltat az egész nap folyamán.Ultra vékony, valamint diszkrét.Méhsejt kialakítású felső réteggel van ellátva a selymes, sima érzésért.A két ragasztócsík által a melltartóbetét a helyén marad.Nem csak védelmet nyújt, hanem légáteresztő is, a nedvszívó rétegnek köszönhetően a ruha száraz marad, miközben a bőr lélegezni tud.- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

3 090 Ft

Rövid idejű segítség szoptatás idejénAz összes MAM-termék BPA- és BPS-mentes anyagokból készül. MAM SkinSoft™ szilikon: könnyedén elfogadják a babák – az ismerős érzésért Ezt a terméket praktikus sterilizáló- és szállítódobozban szállítjuk – így kényelmesen és időtakarékosan sterilizálható a mikrohullámú sütőbenA MAM mellbimbóvédő rövid idejű segítséget nyújt a szoptatás alatt. Nagyon megkönnyíti a szopást a baba számára, mert annyira ismerős érzést kelt. Ez selymesen puha felületének és természetes formájának köszönhető. Az első használat előtt kérd szülésznő vagy szoptatási tanácsadó véleményét.- kíméletes bimbóvédelem sebes mellbimbóknak.- SkinSoftTM szilikon a természetes érzésért.- egyedülálló forma a maximális bőrkontaktusért- csomagonként két darab.- sterilizálható tárolódobozban szállítjuk.1. SKIN SOFTTM SZILIKONSelymesen puha szilikonfelszín – az ismerős érzésért. 2. ANYAG Nagyon vékony szilikon – a maximális bőrkontaktusért. 3. TEXTURÁLT FELÜLET Beengedi a levegőt a baba bőre és a mellbimbóvédő közé. Különösen gyengéd a baba bőréhez. 4. MAM FORMA Engedi, hogy a baba érezze a mama bőrét és illatát. Mérete: 23mm2db/csomag

3 290 Ft

Nincs több kör alakú betét, ami kikandikál a melltartóból. Az új Made for Me melltartóbetétek egyedi formával és többféle méretben készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek. A mérettáblázat és a melltartó méret segítségével könnyen meghatározható, hogy S, M, vagy L méret lesz a megfelelő, biztosítva a megfelelő illeszkedést. Kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, megakadályozzák a tejszivárgást, a könnyen lehúzható öntapadó csíkok segítségével a melltartó belsejéhez rögzíthetők. Többrétegű: nem egy, kettő, vagy három, hanem ÖT RÉTEG biztosítja a védelmet. A nedvességálló bélés és az ultra nedvszívó rétegek a ruházatot szárazon tartják, miközben a puha és légáteresztő anyag kényelmes érzést nyújt.Különleges alakjának köszönhetően bármilyen melltartóval bátran viselhető, diszkrét védelmet nyújt, senki nem fogja látni, hogy ott van.Termék jellemzők:• Egyedi forma, tökéletes illeszkedés – nincs többé kör alakú betét• Többféle méretben: S, M, L• Garantált szivárgásmentesség• 5 réteg biztosítja a védelmet: ultra nedvszívó rétegek és nedvességálló bélés• Selymesen puha, légáteresztő anyag• Könnyen lehúzható öntapadó csíkkal, így a helyén marad• Kettesével csomagolva: higiénikusan a táskába is betehető- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

3 490 Ft

Nincs több kör alakú betét, ami kikandikál a melltartóból. Az új Made for Me melltartóbetétek egyedi formával és többféle méretben készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek. A mérettáblázat és a melltartó méret segítségével könnyen meghatározható, hogy S, M, vagy L méret lesz a megfelelő, biztosítva a megfelelő illeszkedést. Kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, megakadályozzák a tejszivárgást, a könnyen lehúzható öntapadó csíkok segítségével a melltartó belsejéhez rögzíthetők. Többrétegű: nem egy, kettő, vagy három, hanem ÖT RÉTEG biztosítja a védelmet. A nedvességálló bélés és az ultra nedvszívó rétegek a ruházatot szárazon tartják, miközben a puha és légáteresztő anyag kényelmes érzést nyújt.Különleges alakjának köszönhetően bármilyen melltartóval bátran viselhető, diszkrét védelmet nyújt, senki nem fogja látni, hogy ott van.Termék jellemzők:• Egyedi forma, tökéletes illeszkedés – nincs többé kör alakú betét• Többféle méretben: S, M, L• Garantált szivárgásmentesség• 5 réteg biztosítja a védelmet: ultra nedvszívó rétegek és nedvességálló bélés• Selymesen puha, légáteresztő anyag• Könnyen lehúzható öntapadó csíkkal, így a helyén marad• Kettesével csomagolva: higiénikusan a táskába is betehető- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

3 490 Ft

A Neno Leite egy szilikon tölcsérrel ellátott anyatejgyűjtő, amely összegyűjti a spontán módon kifolyó tejet abból a mellből, amelyből éppen nem etetsz. A mellre helyezés után a kollektor spontán felfogja a tejet, és úgy működik, mint egy kézi mellszívó. Nincs több szoptatóbetét és koszos fehérnemű – itt az ideje egy varázslatos Neno Leite üvegnek, amit bárhová magaddal tudsz vinni.

3 590 Ft

Bimbóvédő kontakt normál és mini. Az AVENT bimbóvédő papírvékony, puha, teljesen szagtalan szilikonból készül, amely pótolja és védi a kisebesedett mellbimbót szoptatás közben. Pillangó alakja elősegíti, hogy a baba szopás közben az anya melléhez érjen. A baba így érzi az anya bőrének illatát és szopásával fokozza a tejelválasztást és a bőrkontaktus is teljes. A mellbimbó teljes gyógyulása után gond nélkül vissza lehet térni a bimbóvédő nélküli szoptatáshoz. 2 db-os kiszerelésben, normál és mini méretben kapható.

4 290 Ft

A Neno Claro két kényelmes tejgyűjtőből álló készlet, amely akár 40 ml tejet is képes tárolni mindkét mellből. A termék rendkívül diszkrét - női melltartóba illik, használat közben pedig gyakorlatilag észrevehetetlen. Mindegyik tejgyűjtő két részből áll. Egy speciális védőrétegből, amely megakadályozza a fehérnemű foltosodását, és egy szilikon mellbimbóvédőből, amely finoman átöleli a mellet. A készlet tartalmaz egy kényelmes tartót, egy dobozt, amely lehetővé teszi a termék kényelmes tárolását.

5 990 Ft

A csomag tartalma:

 

1 db Lansinoh HPA lanolin bimbóvédő krém 10 ml

1 db Lansinoh éjszakai és nappali melltartóbetét 24 db

1 db Lansinoh anyatejtároló zacskó 25 db

8 370 Ft

Ultra vékony, szárazon tartó, egyedülállóan nedvszívó. Átlélegző tulajdonságú. Extra nagy méretű két tapadócsíkja biztosítja, hogy a melltartódba ne mozduljon el. Speciális „kék magja” azonnal felszívja a nedvességet és súlyának 20-szorosát képes megtartani.

13 960 Ft

Az ajándékcsomag tartalma:

1 db Lansinoh bidé-intim kézi zuhany 360 ml
1 db Lansinoh organikus szülés előtti felkészítő olaj 50 ml
1 db Lansinoh extra nedvszívó szülés utáni betét 10db- os
1 db Lansinoh organikus bimbóvédő balzsam 60ml


Az ajándékcsomag a fent felsorolt termékeket külön csomagolva tartalmazza, a termékek eredeti csomagolásában. Az ajándékcsomag nem kerül díszcsomagolásba.

19 860 Ft

A Neno Libero mellszívó-tartó melltartó/fűző kötelező darab egy aktív anyukának. A különlegességét az adja, hogy szabaddá teszi a kezeket a mellszívó használata közben. A feltevés egyszerű: felveszi a melltartót, az elektromos készülék motorját maga mellé helyezve a mellszívó tölcsérét a mellére rögzíti, és kész! Megy magától! A fejős melltartó kompatibilis az összes Neno mellszívóval és univerzális méretű (XS-XL).Mellszívó-tartó melltartó – elektronikus mellszívókhoz tervezveA kikapcsolódás minden egyes pillanata vagy a babával töltött idő aranyat ér. Így időpocsékolás olyan tevékenységekkel tölteni, amelyek helyettesíthetőek egy kifejezetten az Ön számára készített eszközzel. A Neno küldetése, hogy ebben a legszebb, de egyben legnagyobb kihívást is jelentő időszakban minden anyuka valódi támogatást érezhessen termékeink által. Ezért a Neno márkájú termékek segítenek megkönnyíteni és kellemesebbé tenni a mindennapi életet a szülők és a babák számára egyaránt.ÉRINTÉSMENTES - HANDS-FREEA Neno Libero laktációs fűzővel mindent meg tud csinálni. Amíg melle kiürül, pihenhet, lehet a babájával, de akár a konyhában főzhet vagy a számítógép előtt dolgozhat. PUHA RUGALMAS ANYAGA Neno Libero a kikapcsolódás pillanata! Viselje ezt a melltartót, használja a mellszívót anélkül, hogy tartania kelljen, és tegye kellemesebbé mindennapjait. A Libero 93% puha tapintású pamutból és 7% elasztánból készül, és szabadon állítható a mérete.A HÁTSÓ PANEL BEÁLLÍTÁSAA hátsó panel beállításával a melltartót magára szabhatja. Tetszés szerint bővítheti és szűkítheti, mivel úgy tervezték, hogy az XS-től XL méretig viselhető legyen. Élvezze a kényelmet, és, hogy nem kell tartania a mellszívót. 5 CM TOLDÁS A KÉT TÖLCSÉR KÖZTA Libero egy hihetetlenül kényelmes termék, amely támogatja az anyákat a babáikkal való első pillanattól kezdve. Ha a mellei kis távolságban vannak, viselje a Neno Liberót a toldás nélkül, amely két cipzárral nyitható. Ezek kinyitása után 5 cm-rel csökkentheti a tölcsérek közötti távolságot! A melltartó pontos beállításának köszönhetően a tölcsérek szorosan a mellbimbókhoz tapadnak, így nem állnak el, és a mellszívó használata sokkal egyszerűbbé válik.KÉNYELMES PÁNTOKA mellszívó-tartó melltartón a pántokat saját igényei szerint állíthatja be, hogy azok a lehető legkényelmesebbek legyenek, függetlenül a mellméretétől. A Libero pántjai szélesebbek a szabványosnál, így kényelmesebb viselet az anyatej kinyerése közben. Az akár 46 cm-es beállítási tartománynak köszönhetően a méretet testéhez igazíthatja. Állítsa be magának, és szabadítson fel szabadidőt.SZÉLES MELLÉKMÉRET BEÁLLÍTÁSI VÁLASZTÉKA mell alatti méretbeállítás lehetővé teszi, hogy a mellszívó-tartó melltartót a mellekhez illessze. Az akár 30 cm-es hátsó tépőzáras állításnak köszönhetően a Libero-t úgy állíthatja be, hogy a tölcsérek jól illeszkedjenek, kellemesebbé téve a mellszívó munkáját. XS-XL anyukák, a Libero Önökhöz igazodik, és kiemeli gyönyörű formáikat. Csatlakozzon a „Neno-s anyukák”-hoz még ma!! #nenomumsMEGBÍZHATÓHasznála ki az időt – pihenjen, olvasson egy könyvet, vagy egyszerűen csak figyelje, mi történik az online világban. Mindez pedig a Neno Libero-nak köszönhető, amely lehetővé teszi, hogy babájának úgy nyerje ki az anyatejet, hogy már nincs szüksége a kezei segítségére. A mellszívó tölcséreit egy 4 rétegű rendszer támogatja, amely megakadályozza, hogy működés közben kicsússzanak, és az anyuka ellazulhasson. #relaxwithnenoKOMPATIBILIS A NENO MELLSZÍVÓKKALA Neno Libero a termékcsaládunkban található összes mellszívóval működik, így egy teljes laktációs készletet vehet tőlünk egy helyről, az Ön igényeinek megfelelően. Nem kell aggódnia, hogy a fűző illeszkedik-e Neno mellszívójához. A Libero dupla és szimpla mellszívóval is használható. A mellszívó-tartó melltartót jól kell rögzíteni, hogy a tölcsérek szorosan illeszkedjenek a testhez, különösen a beépített pumpával/motorral rendelkező mellszívók esetén – ebben az esetben olyan szorosan kell viselni, hogy ne legyen rés a tölcsér és az anyag közt.Technikai információk:Méret: egy méret, XS-XL közt módosíthatóAnyag: 93% pamut, 7% elasztán- Tépőzáras hátsó beállító pánt: akár 30 cm-ig- Kényelmes vállpántok: hossza 46 cm, szélessége 2,5 cm- Tölcsértávolság beállítása: 5 cm-es, 2 cipzárral rögzíthető/kivehető toldás- 4 rétegű támasztó rendszerA csomagban egy darab melltartó található, a képeken látható többi termék/tárgy csupán illusztráció.

23 990 Ft

Az ajándékcsomag tartalma:

 

1 db Lansinoh organikus bimbóvédő balzsam 60ml

1 db Lansinoh Éjszakai és nappali melltartóbetét 24 db

1 db Lansinoh mosható melltartóbetét 4 db-os,mosózsákkal

1 db Lansinoh szoptatópárna

1 db Lansinoh 2 fázisú kézi mellszívó

Az ajándékcsomag a fent felsorolt termékeket külön csomagolva tartalmazza, a termékek eredeti csomagolásában. Az ajándékcsomag nem kerül díszcsomagolásba.

42 150 Ft

Az anya, valamint az anyatejjel táplált csecsemő esetleges emésztési zavarainak csökkentésére.

 

Tulajdonságok

  • Hatékony, biztonságos és természetes megoldás lehet az anyatej mennyiségének a növelésére
  • Kiszerelés (db): 20
  • Kiszerelés (g): 30
  • Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény
1 100 Ft
Nincs raktáron

Nincs több kör alakú betét, ami kikandikál a melltartóból. Az új Made for Me melltartóbetétek egyedi formával és többféle méretben készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek. A mérettáblázat és a melltartó méret segítségével könnyen meghatározható, hogy S, M, vagy L méret lesz a megfelelő, biztosítva a megfelelő illeszkedést. Kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, megakadályozzák a tejszivárgást, a könnyen lehúzható öntapadó csíkok segítségével a melltartó belsejéhez rögzíthetők. Többrétegű: nem egy, kettő, vagy három, hanem ÖT RÉTEG biztosítja a védelmet. A nedvességálló bélés és az ultra nedvszívó rétegek a ruházatot szárazon tartják, miközben a puha és légáteresztő anyag kényelmes érzést nyújt.Különleges alakjának köszönhetően bármilyen melltartóval bátran viselhető, diszkrét védelmet nyújt, senki nem fogja látni, hogy ott van.Termék jellemzők:• Egyedi forma, tökéletes illeszkedés – nincs többé kör alakú betét• Többféle méretben: S, M, L• Garantált szivárgásmentesség• 5 réteg biztosítja a védelmet: ultra nedvszívó rétegek és nedvességálló bélés• Selymesen puha, légáteresztő anyag• Könnyen lehúzható öntapadó csíkkal, így a helyén marad• Kettesével csomagolva: higiénikusan a táskába is betehető- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

3 490 Ft
Nincs raktáron

Bimbóvédő kontakt normál és mini. Az AVENT bimbóvédő papírvékony, puha, teljesen szagtalan szilikonból készül, amely pótolja és védi a kisebesedett mellbimbót szoptatás közben. Pillangó alakja elősegíti, hogy a baba szopás közben az anya melléhez érjen. A baba így érzi az anya bőrének illatát és szopásával fokozza a tejelválasztást és a bőrkontaktus is teljes. A mellbimbó teljes gyógyulása után gond nélkül vissza lehet térni a bimbóvédő nélküli szoptatáshoz. 2 db-os kiszerelésben, normál és mini méretben kapható.

4 290 Ft
Nincs raktáron

Nuvita thermo gél mellpárna - 1256

Lágy és rugalmas gyöngy töltetű párna, ami hűti a gyulladt mellet és mentesíti a kismamát a szoptatás okozta fájdalomtól.

4 590 Ft
Nincs raktáron

Pompás 100 darabos Philips Avent eldobható nappali melltartóbetét.

Ultra nedvszívó képességgel van ellátva (hármas rétegű mag). Száraz, illetve kényelmes érzést szolgáltat az egész nap folyamán. Ultra vékony, valamint diszkrét. Méhsejt kialakítású felső réteggel van ellátva a selymes, sima érzésért. A két ragasztócsík által a melltartóbetét a helyén marad. Nem csak védelmet nyújt, hanem légáteresztő is, a nedvszívó rétegnek köszönhetően a ruha száraz marad, miközben a bőr lélegezni tud.

- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

4 790 Ft
Nincs raktáron

Ez a praktikus kiegészítő ultra nedvszívó képességével segít szárazon tartani az édesanya öltözékét a szoptatás időszakában. A kifejezetten vékony kiképzés és speciális design következtében diszkrét, ugyanakkor megbízható védelmet nyújt, nem csúszkál el a melltartóban. Selymesen puha, légáteresztő anyagból készült. Higiénikusan, egyesével van csomagolva, így retikülbe vagy pelenkázótáskába is betehető.Termék jellemzők:• 100 db található a csomagban • Kitűnő nedvszívó képesség• Diszkrét, vékony kiképzés• Hátoldalán vízzáró réteggel• Selymesen puha, légáteresztő anyag• Nem csúszkál el a helyéről• Egyesével csomagolva- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

5 990 Ft
Nincs raktáron

Nincs több kör alakú betét, ami kikandikál a melltartóból. Az új Made for Me melltartóbetétek egyedi formával és többféle méretben készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek. A mérettáblázat és a melltartó méret segítségével könnyen meghatározható, hogy S, M, vagy L méret lesz a megfelelő, biztosítva a megfelelő illeszkedést. Kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, megakadályozzák a tejszivárgást, a könnyen lehúzható öntapadó csíkok segítségével a melltartó belsejéhez rögzíthetők. Többrétegű: nem egy, kettő, vagy három, hanem ÖT RÉTEG biztosítja a védelmet. A nedvességálló bélés és az ultra nedvszívó rétegek a ruházatot szárazon tartják, miközben a puha és légáteresztő anyag kényelmes érzést nyújt.Különleges alakjának köszönhetően bármilyen melltartóval bátran viselhető, diszkrét védelmet nyújt, senki nem fogja látni, hogy ott van.Termék jellemzők:• Egyedi forma, tökéletes illeszkedés – nincs többé kör alakú betét• Többféle méretben: S, M, L• Garantált szivárgásmentesség• 5 réteg biztosítja a védelmet: ultra nedvszívó rétegek és nedvességálló bélés• Selymesen puha, légáteresztő anyag• Könnyen lehúzható öntapadó csíkkal, így a helyén marad• Kettesével csomagolva: higiénikusan a táskába is betehető- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

7 990 Ft
Nincs raktáron

Kiváló megoldás a szoptatás és a cumisüvegből táplálás összehangolásához. Ez a szett tartalmazza azokat az etetési eszközöket, amelyekre már az első napokban is szükség lehet. A Closer to Nature kézi mellszívó segítségével a kisbaba akkor is élvezheti az anyatej minden előnyét, ha cumisüveges etetésre van szükség.A szett tartalma: 1 db Closer to Nature kézi mellszívó 1 db sterilizáló doboz, mikrohullámú sütőben használható 3 db Closer to Nature cumisüveg 150 ml lassú folyású cumival 56 db eldobható melltartóbetét 5 db anyatejtároló edényke 4 db cumisüveg lezáró tető 2 db Anytime játszócumi 0-6 hónapos

21 990 Ft
Nincs raktáron