Szűrés

Termék státusza
Ár
2 190 Ft - 8 990 Ft

Folyamatos termékfeltöltés!

Szállítási költségek

Személyes átvétel
Meggymag Bababolt
Monor, Kossuth u. 80/B

06705369705

Kiszállítás - GLS futárszolgálat
glsgls_hu_dropoffpoints
Előre utalással 1490 Ft
Utánvét: +490 Ft

A tökéletes babaváró ajándék

⬇️ PELENKATORTA RENDELÉS ITT ⬇️

www.egyedipelenkatorta.hu

TOP termékek

A webshop és a bolti készlet nem teljesen egyezik, bármilyen kérdés esetén telefonon vagy e-mailben keressetek bizalommal! B. Zsófi 06705369705 

Pelenkázó lapok

A Ceba Comfort pelenkázólapok egy teljesen új technológiával készülnek. Az alapjuk vastagabb 3 cm-es szivacsréteg, ami magasabb komfortot és kényelmet biztosít. Erősebb PVC bevonatuk van a tartósság érdekében. A merev pelenkázólap aljában egy deszka van, és négy láb szerelhető rá, hogy megakadályozza annak elmozdulását a kiságyon. A puha töltelék miatt a pelenkázás kényelmes és pihentető. A párnázott pelenkázólap a legmagasabb minőségű tanúsított fóliából készül ? biztonságos a baba finom bőrének és könnyen tisztítható.

8 990 Ft

Kedves mintával ellátott, vidám színekben kapható Tega Baby merev pelenkázó lap merevített és emelt oldalfallal a baba még nagyobb biztonsága érdekében. Pelenkázó lap huzattal kompatibilis!

8 990 Ft

Akuku pelenkázó lap - utazó 55x70cm Bagoly zöldHasznos lehet akár az ágyhoz kötött betegek ápolásakor és inkontinenciával járó betegségek esetén is. A termék használható matrac védelemként, higiénikus alátétként, valamint csecsemők és kisgyermekek pelenkázásakor. Kétrétegű EVA biztonsági fóliával készült, amely jól véd az átázástól. A pelenkázólap 2,0 mm-es szivaccsal van töltve, ami puhává és kényelmessé teszi használat közben. Könnyedén tisztítható meleg vízzel és szappannal (egyéb vegyszer nem használható). Az alátét és a csomagolás nem játék. Mérete 55×70 cm Soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül!

2 190 Ft
Nincs raktáron

A komódon, pelenkázó szekrényen vagy más kemény felületen használható pelenkázó matrac, amely lehetõvé teszi a baba kényelmes pelenkázását. A párnázott pelenkázólap a legmagasabb minõségû tanúsított fóliából készül - biztonságos a baba finom bõrének és könnyen tisztítható.

 

- sík kialakítású

 

- pelenkázó szekrényekhez ajánlott

 

- PVC bevonatú

 

- könnyen tisztán tartható

 

- mérete: 75x72 cm

5 990 Ft
Nincs raktáron